Facebook Pixel Διαχρονική και σέξι η Ίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-03-17 12:48:00

Διαχρονική και σέξι η Ίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Διαχρονική και σέξι η Ίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σα να μην πέρασε μια μέρα! Η Ίνα Λαζοπούλου, αν και έχουν περάσει τα χρόνια από τότε που μας κρατούσε συντροφιά με το «Μεταξύ μας», βάζει τα γυαλιά σε πολλές μικρότερές της. Έχει έντονο sex appeal, παρά το ότι είναι 40+… Ο sportdog σας την παρουσιάζει.

Η Ίνα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 26 Νοεμβρίου. Στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 ήρθε στην Ελλάδα από την Αμερική και η αλήθεια είναι πως κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην τηλεόραση έγινε μέσω της ΕΤ2 το 1993, όπου συστήθηκε στους Έλληνες θαυμαστές της ως ηθοποιός με έναν ολόγυμνο ρόλο στις «Αμαρτίες Γονέων», ενώ το 1994 έπαιξε και στο «Βανίλια Σοκολάτα» του Mega.

Λίγο αργότερα, το 1995 συμπαρουσίαζε μαζί με την Έλντα Πανοπούλου την πρωινή εκπομπή του Mega «Μεταξύ μας» και μονοπώλησε τα φώτα της δημοσιότητας. Όλα αυτά μέχρι και το 2000 όπου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Δημήτρη Σπυρόπουλου.

Το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, ενώ λίγα χρόνια αργότερα αποφάσισαν να χωρίσουν αθόρυβα. Τα τελευταία χρόνια η Ίνα αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και να δοκιμάσει τις ικανότητές της στο τραγούδι και έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags