Facebook Pixel Η ...παιχνιδιάρα Ναστάζια! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-03-18 13:50:00

Η ...παιχνιδιάρα Ναστάζια! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η ...παιχνιδιάρα Ναστάζια! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ναστάζια Μητροπούλου, το πιο σέξι κορίτσι που πέρασε ποτέ από το «Όλα», είναι σημερινή φιλοξενούμενη του sportdog. Μπορεί να έχει χαθεί από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά οι καυτές πόζες της έχουν μείνει αξέχαστες…

Η Ναστάζια Μητροπούλου ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με το μόντελινγκ και αργότερα στέφθηκε νικήτρια των Πελοποννησιακών Καλλιστείων. Κατάφερε να γίνει τυχαία το κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη στο «Όλα», κερδίζοντας το κοινό με τις πολύ σέξι και καυτές εμφανίσεις της.

Πώς κατάφερε όμως, να την επιλέξει ο Θέμος; Η εκρηκτική ξανθιά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου-παρουσιαστή και αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής του κατάλαβε πόσο ξεχωριστή ήταν και της πρότεινε συνεργασία, την οποία και δέχθηκε μετά χαράς.

Το... άτακτο κορίτσι έκανε πολλές γυμνές φωτογραφίσεις, ενώ προκαλούσε με τις δηλώσεις της. Μεταξύ άλλων έχει πει: «Μου αρέσει να παίζω ερωτικά παιχνίδια. Παίζω με τους συντρόφους μου, όπως καθηγητής με μαθήτρια ή γιατρός με ασθενή…».

Πλέον, η Ναστάζια βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, καθώς έχει αποφασίσει να κάνει ραδιόφωνο. Μπορεί να μην την βλέπουμε, αλλά έχουμε την ευκαιρία να την ακούμε μέσα από την συχνότητα του 105,2, μαζί με τον Κωνσταντίνο Δράκο.

Όσο καιρό έμεινε μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό, δούλεψε ως πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων, ενώ ασχολήθηκε πολύ με την ζωγραφική και την μουσική. Μάλιστα, έχει γραφτεί και σε ωδείο για μαθήματα φωνητικής, καθώς όνειρό της είναι να γίνει τραγουδίστρια…

Ένας από τους λόγους που αποφάσισε να μείνει μακριά από την τηλεόραση ήταν ο χαμός του πατέρας της, ο οποίος την έριξε σε κατάθλιψη. «Μου στοίχισε πολύ ο θάνατος του πατέρα μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήταν άνθρωπος γεμάτος ζωή και έπαθα μεγάλη», έχει δηλώσει στην εφημερίδα «Espresso» το μοντέλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags