Facebook Pixel Μας… ζαλίζει η Τάμτα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-03-22 13:54:00

Μας… ζαλίζει η Τάμτα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μας… ζαλίζει η Τάμτα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Τάμτα Μαστοράκη έκανε μία πολύ «καυτή» και σέξι φωτογράφιση για το περιοδικό του Playboy για τον μήνα Μάρτιο και δεν χορταίνουμε να την βλέπουμε. Δείτε την λοιπόν και ξαναδείτε την…

Η Τάμτα γεννήθηκε στην Γεωργία (από εκεί είναι η μαμά της), ενώ έχει και ελληνικές ρίζες, καθώς ο μπαμπάς της κατάγεται από την Κρήτη. Στην Ελλάδα ήρθε σε ηλικία έξι ετών και στα 15 της ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ.

Σπουδάζει σχέδιο μόδας στην Αθήνα και ονειρεύεται να γίνει μια μέρα διάσημη σχεδιάστρια. Προηγουμένως, βέβαια, θέλει να διαγράψει μια λαμπρή πορεία στις πασαρέλες και τα εξώφυλλά των περιοδικών μόδας.

Η πρώτη της επίσημη εμφάνιση έγινε στην Ρόδο για τον διαγωνισμό «Μις Δωδεκάνησα», όπου είχε βγει τέταρτη. Το 2009 δήλωσε συμμετοχή στα Playmate, αλλά ούτε και εκεί κατάφερε να πάρει κάποιον τίτλο. Τουλάχιστον, κέρδισε τον ανδρικό πληθυσμό, αλλά και μία κολλητή φίλη, την Εύα Δελλή.

Μάλιστα, είχε τσαντιστεί τη βραδιά του διαγωνισμού και είχε δηλώσει αδικημένη. «Δεν έχουν μάτια οι επιτροπές. Βλέπουν άλλα πράγματα. Δεν μετράει η ομορφιά. Καταλαβαίνεις τι μετράει...», είχε πει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι θα έπρεπε έστω να είχε μπει στην τελική επτάδα.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Τάμτα είχε σχέση με τον ηθοποιό Γιάννη Σπαλιάρα και μάλιστα έχει αποκαλύψει πως τον ζήλευε πολύ. Τώρα όμως, είναι… μόνη της και δηλώνει πως είναι έτοιμη να ερωτευτεί και πάλι!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags