Facebook Pixel Με την …ΔομιΝΙΚΗ! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-03-27 13:30:00

Με την …ΔομιΝΙΚΗ! (ΦΩΤΟ)

Με την …ΔομιΝΙΚΗ! (ΦΩΤΟ)

Σπινθηροβόλο βλέμμα, εκρηκτικές αναλογίες και πανύψηλα πόδια, ενώ ζει τη ζωή της στο κόκκινο! Η σημερινή φιλοξενούμενη του sportdog κόβει ανάσες. Απολαύστε την Δομινίκη Κεφαλοπούλου…

Η Δομινίκη Κεφαλοπούλου έχει κερδίσει τους τίτλους ομορφιάς Μις Αφροδίτη 1999, Μις Υδρόγειος 1999 και Μις Ευρώπη 1999.

Οι περισσότεροι την θυμόμαστε από τον «Πρωινό Καφέ» με τον Βασίλη Τσιβιλίκα στον ΑΝΤ1, από το «Μπράβο» με την Ρούλα Κορομηλά στο Mega, από τον «Flashback» με τον Βλάση Μπονάτσο στο ΣΚΑΪ και από διάφορα νυχτερινά μαγαζιά που τραγουδούσε εδώ και αρκετά χρόνια.

Σε ερώτηση για τους λόγους που έχει κάνει γυμνές φωτογραφίσεις, έχει απαντήσει: «Γιατί αισθάνομαι καλύτερα, πιο ώριμη και πιο νέα απ' ό,τι παλιά. Προτιμώ να κάνω μια hot φωτογράφηση παρά να κάνω μια γυμνή ερωτική σκηνή στην τηλεόραση ή στο θέατρο, όπως κάνει μια ηθοποιός».

Ένας άντρας μπορεί να την κερδίσει μόνο: «Πρέπει να μην έχει ανασφάλεια, κόμπλεξ κατωτερότητας, να έχει χιούμορ και να έχει πολλή υπομονή μαζί μου. Είμαι ανατολίτισσα. Μου αρέσει να περιποιούμαι το σύντροφό μου και να ικανοποιώ τις επιθυμίες του. Χωρίς, όμως, αυτό να υποβιβάζει το χαρακτήρα μου. Ο ιδανικός άντρας πρέπει να λέει κι ένα ‘κάτσε κάτω’».

Η Δομινίκη λατρεύει το χρώμα κόκκινο: «Ζω τη ζωή στα κόκκινα, είμαι άνθρωπος των άκρων - στο ζώδιο είμαι νερό με φωτιά. Μου αρέσουν οι έντονες καταστάσεις. Ένας άντρας δύσκολα βαριέται μαζί μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags