Facebook Pixel «Με βίασαν 15 στρατιώτες του Καντάφι!» (BINTEO)
Life
| 2011-03-27 13:40:00

«Με βίασαν 15 στρατιώτες του Καντάφι!» (BINTEO)

«Με βίασαν 15 στρατιώτες του Καντάφι!» (BINTEO)

Χθες η Λίβυα Eman al-Obeidy κατευθυνόταν σε ξενοδοχείο της Τρίπολης όπου μένουν οι ξένοι ανταποκριτές με σκοπό να τους πει ότι έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού από τους στρατιώτες του Καντάφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η al-Obeidy εισέβαλε λαχανιασμένη με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης σε χώρο του ξενοδοχείου Rixos, όπου ανταποκριτές του ξένου Τύπου έπαιρναν το πρωινό τους. Η γυναίκα με κομμένη την ανάσα πρόλαβε να πει σε κάποιους δημοσιογράφους ότι βιάστηκε επανειλημμένα από 15 στρατιώτες τους Καντάφι.

«Μου έλεγαν ότι είμαστε όλοι Λίβυοι και όλοι μαζί είμαστε ένα», είπε η γυναίκα και συνέχισε: «Αλλά κοίτα τι μου έκαναν» και έδειχνε τις μελανιές στο πρόσωπο και τις εκδορές στα πόδια της. «Με έδεσαν, ούρησαν πάνω μου και στη συνέχεια όλοι τους βίασαν την τιμή μου».

Με αυτά τα λόγια η άτυχη γυναίκα περιέγραψε αυτά που της συνέβησαν. Μάλιστα όπως είπε η ίδια δεν υπήρχαν τριγύρω κάμερες δημοσιογράφων αλλά οι βιαστές της μαγνητοσκόπησαν τη στιγμή του βιασμού.

«Ήμουν εντελώς μόνη μου. Αυτοί είχαν πιει όλοι τους ουίσκι. Δεν φοβάμαι τίποτα. Ξέρω τι θα μου συμβεί. Αμέσως μετά από όσα είπα θα με φυλακίσουν», είπε η Εman.

Την ώρα που η al-Obeidy μιλούσε στους δημοσιογράφους, άνδρες του Λίβυου δικτάτορα την απομάκρυναν κακήν κακώς και μάλιστα άνδρες της ασφάλειας του ξενοδοχείου την απείλησε με μαχαίρι για να σταματήσει λέγοντάς της: «Γιατί το κάνεις αυτό; Είσαι προδότρια».

Ο εκπρόσωπος του Καντάφι, Moussa Ibrahim αμέσως μετά το συμβάν είπε για τη γυναίκα: «Είναι μεθυσμένη και δεν ξέρει τι λέει. Υποφέρει από ψυχολογικά προβλήματα και αρνείται να συνεργαστεί. Αλλά ακόμα και έτσι δικαιούται έχει δικηγόρο».

Από την πλευρά του ο εισαγγελέας εκτιμά ότι πρόκειται για κλασική περίπτωση βιασμού και κακοποίηση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags