29/03/11 - 10:21

Η Άννα Βίσση στην Κένυα (ΦΩΤΟ)

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση έδειξε και την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα της, καθώς ταξίδεψε μέχρι την μακρινή Κένυα και βρέθηκε αγκαλιά με τα ορφανά της χώρας.

Η Άννα Βίσση στην Κένυα (ΦΩΤΟ)
30.765views 0shares

«Κι έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μας, που κάνουμε εκείνο το «συγκεκριμένο» ταξίδι και όταν γυρνάμε πίσω είναι σα να ξαναγεννηθήκαμε. Και βλέπουμε με άλλα μάτια, ακούμε με άλλα αυτιά, μυρίζουμε, γευόμαστε και νιώθουμε τα πάντα αλλιώς.Αυτό συνέβη σε μένα γυρίζοντας από την Κένυα», έγραψε η Άννα στο επίσημο site της.

Και συνέχισε: «Στη αρχή φοβάσαι να το αντιμετωπίσεις, σοκάρεσαι, μετά ενδιαφέρεσαι να καταλάβεις και θες να κάνεις κάτι άμεσα και ύστερα απλά γίνεσαι ένα με αυτά τα παιδιά που ό,τι μα ότι κι αν τους έχει συμβεί στη ζωή τους χαμογελάνε και είναι έτοιμα να αγαπηθούν και να αγαπήσουν».

«Και έτσι από την επιτομή της πλήρους ανέχειας, φτώχειας, εγκληματικότητας, δυστυχίας και αρρώστιας ξαφνικά ξυπνάς απ’ το δικό σου «πολυτελή» λήθαργο και συνειδητοποιείς πως τελικά είμαστε όλοι άνθρωποι με αλλιώτικα πεπρωμένα», κατέληξε η τραγουδίστρια…
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ