Facebook Pixel Στο… κρεβάτι με την Λάουρα! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-03-29 12:10:00

Στο… κρεβάτι με την Λάουρα! (ΦΩΤΟ)

Στο… κρεβάτι με την Λάουρα! (ΦΩΤΟ)

Έχει κορμάρα, όμορφο πρόσωπο και εντυπωσιακό μπούστο! Με λίγα λόγια διαθέτει όλο το πακέτο… Ο spordog σας παρουσιάζει την Λάουρα Μουρίκη, η οποία είναι μοντέλο, ηθοποιός και ιδιοκτήτρια καταστήματος επίπλων.

Η Λάουρα γεννήθηκε στην Σιβηρία και βρίσκεται στην Ελλάδα περίπου τα τελευταία 15 χρόνια. Την κέρδισε ο ήλιος, το καλό φαγητό και οι άνδρες, καθώς όπως έχει πει οι Ρώσοι είναι πολύ… κρύοι!

«Στην αρχή έβλεπα όλα τα σίριαλ για να μάθω ελληνικά. Είναι εύκολος τρόπος γιατί όλοι λένε τα ίδια. Κι αν χάσεις κάτι σήμερα, θα το πετύχεις αύριο. Η Ελλάδα είναι παράδεισος! Αλλά οι Έλληνες δεν το εκτιμάτε. Σας φαίνεται φυσιολογικό», έχει δηλώσει η Λάουρα.

Παρόλο που έχει σπουδάσει ψυχολόγος, δούλευε ως μοντέλο στην Θεσσαλονίκη, αφού οι εντυπωσιακές αναλογίες (94-61-96) δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες. Εμείς την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχής στον διαγωνισμό Playmate, όπου και βγήκε Super Star 2001, κλέβοντας την παράσταση.

Αυτή ήταν και η ευκαιρία που περίμενε για να γίνει γνωστή, καθώς το τηλέφωνό της δεν σταματούσε να χτυπάει. Η Λάουρα δοκίμασε τις δυνατότητές της και στην υποκριτική, παίζοντας βέβαια μικρούς ρόλους. Την είδαμε στις τηλεοπτικές σειρές, «Εντιμότατοι κερατάδες» (2006, Alpha) και «Πολυκατοικία» (2008, Mega).

Η Λάουρα ασχολείται και με επιχειρήσεις. Μαζί με την Πωλίνα Σανταλοβάκη (επίσης μοντέλο) και την βοήθεια του Βασίλη Ρουμελιώτη, δημιούργησαν ένα κατάστημα με έπιπλα, φωτιστικά και Λευκά Είδη στον Κορυδαλλό.

Ο έρωτας για την Λάουρα παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην ζωή της: «Όταν λείπει νιώθω σαν να φυτοζωώ! Δεν μου αρέσουν οι όμορφοι άνδρες. Δεν χωράμε δύο όμορφοι στο ίδιο σπίτι. Να κάνουμε τι, δηλαδή; Να κυνηγάμε ποιος θα πάρει πρώτος τη θέση στο καθρέφτη; Μου αρέσουν οι άντρες που είναι άντρες με την κλασική έννοια, που είναι προστατευτικοί, δυναμικοί, καταλαβαίνεις...».

Όσο για το ποιο σημείο πάνω της είναι το πιο εντυπωσιακό; Το έχει ξεχωρίσει, όπως και εμείς φυσικά… «Το στήθος μου, αλλά και το πρόσωπό μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags