Facebook Pixel Ξέσπασε ο Σαμαράς
Άλλα Σπορ
| 2011-03-30 20:04:00

Ξέσπασε ο Σαμαράς

Ξέσπασε ο Σαμαράς

Με γραπτή του δήλωση ο μέχρι πρότινος τεχνικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Γιώργος Σαμαράς, τόνισε πως θα πρέπει να τελειώσει η λάσπη προς το πρόσωπό του, αλλά και η… πασαρέλα των παικτριών στον αγωνιστικό χώρο!

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση:

«Επειδή 1-2 αθλήτριες της ΑΕΚ θεωρούν ότι υπεύθυνος για την ήττα-έκπληξη μέσα στη Φιλαδέλφεια με τη συμπαράσταση του υπέροχου κόσμου της ΑΕΚ από τον ΟΣΦΠ είναι ο Γιώργος Σαμαράς, δηλώνω στον κόσμο της ΑΕΚ αλλά και στους Έλληνες που παρακολουθούν το Βόλλεϋ για να τελειώνουν τα παραμύθια τα παρακάτω :

Εφ’ όσον θέλετε να λέτε αυτά προς τους φιλάθλους αγαπητές μου κυρίες εντάξει:

«Φταίω» για την κακή εμφάνιση και ήττα από τον ΟΣΦΠ και δεν φταίει ο κ.Καμπερίδης διότι είναι καινούργιος προπονητής στην ΑΕΚ και ότι βοήθεια χρειαστεί είμαι στη διάθεσή του & τον στηρίζω.

«Θα φταίω» αν δεν επιτευχθεί (που δεν το εύχομαι) η κατάκτηση του Κυπέλλου.
Διότι ο κ. Καμπερίδης ελάχιστα μπορεί να αλλάξει σε 15 ημέρες. Ο κ. Καμπερίδης είναι διαχειριστής των αθλητριών που έφερα εγώ, και δε θα κριθεί φέτος αλλά του χρόνου που με την ησυχία του θα φτιάξει και θα στήσει την ομάδα της αρεσκείας του.
Όπως επίσης η συμμετοχή του σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου θα είναι ελάχιστη για τους ίδιους παραπάνω λόγους . Αυτά εννοούνται , αλλά τα αναφέρω για να τα καταλάβουν κάποιες και κάποιοι.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ :
Στον αγώνα της Δευτέρας δεν ήμουν στον πάγκο για να δούμε αν θα χάναμε ή θα διασύραμε τον ΟΣΦΠ, όπως κάναμε στις 24 Ιανουαρίου που τον κερδίσαμε 3-0 με 9-15-23 πόντους.

Όπως επίσης δεν φταίει ο κ. Καμπερίδης διότι ήταν προπονητής στην ΑΕΚ μόνο 3 ημέρες.
Το ποιος φταίει το γνωρίζει όλος ο κόσμος.

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ & ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ
Όσο αφορά τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΣΦΠ :
Αφού κερδίσαμε τον ΠΑΟ γιατί να μην σηκώσει η ΑΕΚ το Κύπελλο ;

Αφού ο ΠΑΟ έχει :
1.Το καλύτερο ρόστερ στην Α1 Εθνική με την προσθήκη της υψηλού προδιαγραφών καλύτερης Ελληνίδας πασαδόρου των τελευταίων χρόνων Ελευθερία Χατζηνίκου, ενώ η ΑΕΚ έχει μόνο την πασαδόρο της Εθνικής που ήταν μέχρι τον Αύγουστο του 2010 (διότι μέχρι σήμερα δεν έχουν ανακοινωθεί κλήσεις για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων).
2.Το μεγαλύτερο οικονομικό budget της Α1 με πληρωμένες τις αθλήτριες του χωρίς πρόστιμα και μουρμούρες.
3.Την ακριβότερη μεταγραφή στην Ελλάδα και σε διάρκεια χρόνου και σε χρήματα, την κα. Μόλναρ η οποία ήρθε στην Ελλάδα στις 15 Νοεμβρίου και στοιχίζει στον ΠΑΟ 130.000 ευρώ για 5 μήνες.
Ενώ η Del Rio ήρθε στην Ελλάδα στις 15 Δεκεμβρίου (1 μήνα μετά) και στοίχισε στην ΑΕΚ 55.000 ευρώ για 4 μήνες. (Σημείωση εδώ : Η Αρχική μου πρόταση ήταν να έρθει στην ΑΕΚ η Milagros Cabral μία από τις κορυφαίες παίκτριες της Λατινικής Αμερικής και του κόσμου αλλά η μεταγραφή δεν έγινε γιατί δεν υπήρχαν τα 80.000 ευρώ που κόστιζε για 4 μήνες.
4.Διαθέτει επίσης και άλλες αξιόλογες αθλήτριες που έχουν παίξει σε Παγκόσμια Κύπελλα και Ολυμπιάδες όπως η Τζανακάκη, η Μαχόν και παίκτριες της Εθνικής Ομάδας όπως η Μυλωνά, και η Χατζηνικολάου.

Αφού κερδίσαμε αυτόν τον ΠΑΟ γιατί να μην κερδίσει η ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό;
Η ΑΕΚ έχει τις δυνατότητες και τις έχει αποδείξει.
Είναι αδιανόητο για μένα, η ΑΕΚ έχοντας στον τελικό υγιείς τις αθλήτριες της να μην κατακτήσει το Κύπελλο, και όχι μόνο να το κατακτήσει αλλά και να διασύρει τον Ολυμπιακό.

Τελειώνοντας δε, έχω να πω στις ελάχιστες αθλήτριες που δεν έδιναν τον εαυτό τους και την ψυχή τους για την ΑΕΚ αλλά κοίταζαν πως θα φάνε τον προπονητή τους, η χάρη τους έγινε και ήρθε η ώρα να αποδείξουν τι αξίζουν μέσα στο γήπεδο που τόσο καιρό κάνανε απλώς πασαρέλα».

Γιώργος Σαμαράς
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags