Facebook Pixel Η Μισέλ παίζει μπάλα! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)
Life
| 2011-01-01 19:09:00

Η Μισέλ παίζει μπάλα! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Η Μισέλ παίζει μπάλα! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Μισέλ Λομπάρντο, μοντέλο εσωρούχων και ηθοποιός.

Μισέλ Έλεν Λομπάρντο, όπως είναι το πλήρες ονομά της, είναι 27 ετών, γεννημένη στις 16 Σεπτεμβρίου του 1983 στο Γκλαστονμπέρι του Κονέτικατ.

Λόγω του ύψους της (1,77μ.), ασχολήθηκε από την παιδική της ηλικία με το βόλεϊ και μάλιστα ήταν η αρχηγός της σχολικής ομάδας.

Παράλληλα, ασχολήθηκε με το σόφτμπολ, αλλά και το ποδόσφαιρο, με το οποίος ασχολείται ακόμα και σήμερα ερασιτεχνικά παίζοντας σε μια φοιτητική ομάδα τους Λος Άντζελες.

Η χρονιά που άλλαξε τη ζωή της ήταν το 2004. Τότε, ενώ ήδη εργαζόταν ως αεροσυνοδός σε αμερικάνικη εταιρία, δοκίμασε την τύχη της στον ετήσιο διαγωνισμό "Fresh Face" του γνωστού περιοδικού Sports Illustrated.

Χάρη στις εντυπωσιακές της αναλογίες (89-64-91), κέρδισε το πρώτο βραβείο και την επόμενη χρονιά ήταν το κεντρικό πρόσωπο της ετήσιας φωτογράφησης μαγιό του περιοδικού.

Στη διαφήμιση έκανε αίσθηση με τις εμφανίσεις της στις καμπάνιες του "Suzuki Forenza" και της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας "T-Mobile".

Στην τηλεόραση εμφανίστηκε στα σίριαλ "Entourage" και "Californication", ενώ στο σινεμά ο πρώτος της ρόλος ήταν στην ταινία "Κλικ", δίπλα στον Άνταμ Σάντλερ.

Η τελευταία της δουλειά ήταν στην ταινία "Calvin Marshall" του ανεξάρτητου αμερικάνικου κινηματογράφου, την οποία σκηνοθέτησε ο Γκάρι Λούντγκρεν.

Αυτή την περίοδο παρουσιάζει ένα σόου στο καλωδιακό κανάλι "Current TV", ενώ έχει εμφανιστεί και σε ένα ...ιντερνετικό σίριαλ με τίτλο "Quarterlife and Girltrash!".

Απολαύστε τη γλυκειά Μισέλ Λομπάρντο στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags