Facebook Pixel Στο φως γυμνή φωτογραφία της Elizabeth Taylor!
Life
| 2011-04-03 09:46:00

Στο φως γυμνή φωτογραφία της Elizabeth Taylor!

Στο φως γυμνή φωτογραφία της Elizabeth Taylor!

Αναρίθμητοι φωτογράφοι έχουν αποδώσει φόρο τιμής στη θρυλική μορφή της Elizabeth Taylor. Αλλά κανένας δεν είχε δημοσιεύσει ποτέ μια τόσο αποκαλυπτική φωτογραφία.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ένας ιδιώτης συλλέκτης, ο Jim Shaudis, εμφάνισε για πρώτη φορά ένα γυμνό πορτρέτο της ηθοποιού, όταν εκείνη βρισκόταν σε ηλικία 24 ετών. Πρόκειται για μια αποκαλυπτική φωτογραφία από τον στενό της φίλο και φωτογράφο, Roddy McDowall.

Η φωτογραφία αυτή ήταν ένα δώρο αρραβώνων της Elizabeth Taylor προς τον τρίτο σύζυγό της, Michael Todd, τον πρώτο μεγάλο έρωτα της ζωής της, όπως έχει πει η ίδια σε συνεντεύξεις της, προτού φυσικά γνωρίσει τον Richard Burton.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε λίγους μήνες αργότερα, αλλά δεν κατάφερε να χαρεί για πολύ τον έρωτα του, αφού ο κινηματογραφικός παραγωγός Michael Todd σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στο Μεξικό, ένα χρόνο σχεδόν μετά το γάμο τους.

Σε απόγνωση για το χαμό του αγαπημένου της, η ηθοποιός έδωσε το πορτρέτο στη βοηθό της, Penny Taylor, αλλά περίπου το 1980 κατάφερε να το αποκτήσει ο συλλέκτης Jim Shaudis, που το απέκρυψε από τα μέσα ενημέρωσης, με αποτέλεσμα να αγνοείται η ύπαρξη του.

Ο συλλέκτης μετά τον ξαφνικό θάνατο της αποφάσισε να μοιραστεί αυτή τη μοναδική φωτογραφία με τους θαυμαστές της...

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags