Facebook Pixel Πολύ ΗΟΤ η Ζέτα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-04-04 12:10:00

Πολύ ΗΟΤ η Ζέτα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ ΗΟΤ η Ζέτα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα πιο καυτά μοντέλα της δεκαετίας του ’90 φιλοξενείται σήμερα στον sportdog. Ο λόγος για την Ελληνίδα …Μέρλιν Μονρόε, όπως την έχουν αποκαλέσει, Ζέτα Λογοθέτη!

Η Ζέτα γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 1977 στο Αίγιο. Από τα 15 της χρόνια ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, αφού οι αναλογίες της (90-62-90) δεν μπορούσαν να μείνουν απαρατήρητες.

Αναδείχθηκε Δ’ Μις Ελλάς 1994 και Μις Παγκόσμιος Τουρισμός. Η εκρηκτική ξανθιά ήταν για πάρα πολλά χρόνια η μούσα του οίκου μόδας «Νίκος-Τάκης», ενώ παρουσίασε εκπομπές και στην τηλεόραση… Όμως, χάθηκε γρήγορα, καθώς προτίμησε την ήρεμη οικογενειακή ζωή.

Η ίδια έχει δηλώσει πως δεν της λείπει ο χώρος του μόντελινγκ και ότι δεν την ενδιαφέρει να βγαίνει στα περιοδικά, υποστηρίζοντας πως οι δόξες που έζησε στο παρελθόν την αφήνουν αδιάφορη. Αλλά η απουσία της σίγουρα έχει στοιχίσει στον ανδρικό πληθυσμό…

Η ζωή έχει αποκτήσει άλλο νόημα για την Ζέτα. Μετά τον γάμο της εγκατέλειψε το μόντελινγκ και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της. Παντρεμένη με έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz (σ.σ.: ασχολείται με εμπόριο ξυλείας), έχει δύο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι.

«Έχασα την παρθενιά μου στα 19. Είχα ζητήσει από τον καλύτερό μου φίλο να κάνουμε έρωτα, γιατί με έτρωγε η περιέργεια να δω πώς είναι. Μόλις τελειώσαμε, το μόνο που σκέφτηκα ήταν ‘τόσος ντόρος για το τίποτα’. Ντύθηκα, γύρισα στο σπίτι μου, με είδε η μάνα μου και κατάλαβε αμέσως ότι το είχα κάνει…», έχει δηλώσει στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags