Facebook Pixel Ο Κωστέτσος «σφάζει» με τη βελόνα την Ζέτα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-04-05 15:45:00

Ο Κωστέτσος «σφάζει» με τη βελόνα την Ζέτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κωστέτσος «σφάζει» με τη βελόνα την Ζέτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πυρά του μέσω… Facebook έριξε ο Βασίλειος Κωστέτσος, που σχολίασε από πάνω μέχρι κάτω την εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια στο 3ο live του «Dancing With the Stars».

Ο γνωστός σχεδιαστής έγραψε στο status του:

«Καταπληκτικός ο κότσος της Ζέτας! Super!!! Αλλά με ένα φόρεμα αρχαιοελληνικού style, madame Gres… ένα Κοκοσαλάκη… Ένα αρχαιοελληνικό McQueen, όχι όμως με ένα φόρεμα με πατρόν για εφαρμοστούς ώμους… που του κοτσάρανε κάτι τραγικά φερμουάρ… για να κάνει μοντερνιά… Kαι αλήθεια; Γιατί μου θύμιζε την «Φειδίας» συλλογή μου δυο χρόνια πριν… αλλά με τραγικό πατρόν… χα χααα…».

Όπως είναι φυσικό, ο Βασίλειος Κωστέτσος αναφέρεται στο φόρεμα «Σήλια Κριθαριώτη» που οι στυλίστες της Ζέτας επέλεξαν να φορέσει την Κυριακή. Όμως δεν μένει εκεί. Μιλώντας για το βάψιμο της Ζέτας το οποίο επιμελείται ο Γιάννης Μαρκετάκης, συνεχίζει: «όσο για το make-up τύπου Κλεοπάτρα; Αλλού το ένα μάτι eye-liner, αλλού το άλλοοο…»

Oύτε το hair-styling αφήνει όμως ασχολίαστο: «Τρία άσχετα look: μαλλιά, make-up, ρούχο! Σε μια θεά!», ξαναγράφει στο status του, επιτιθέμενος ΚΑΙ στον Βασίλη Μπουλούμπαση που επιμελείται το χτένισμα της Ζέτας.

Tην ίδια ώρα ο Τάσος Σοφρωνίου δηλώνει πως η Ζέτα προφανώς μας κάνει πλάκα με τις εμφανίσεις της στο show και δεν θα έβγαινε ποτέ στα σοβαρά έτσι, ενώ υποστηρίζει πως μπορεί να το κάνει για να συζητιέται από τα κανάλια, τα έντυπα και τα blogs και να κάνει διαφήμιση στην εκπομπή…

Πηγή: news-piper
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags