Facebook Pixel «Δεν είμαι ‘νονού’!» (BINTEO)
Life
| 2011-04-07 13:49:00

«Δεν είμαι ‘νονού’!» (BINTEO)

«Δεν είμαι ‘νονού’!» (BINTEO)

Η Άντζελα Δημητρίου ξεκαθάρισε σε συνέντευξή της πώς την ενέπλεξαν στο κύκλωμα των νονών της νύχτας…

Η γνωστή τραγουδίστρια έσπασε την σιωπή της και μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» σχετικά με την υπόθεση στην οποία φέρεται να εμπλέκεται. Και έσκασε δήλωση – βόμβα, σαν και αυτές που έπεσαν στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.

«Με χρησιμοποιούν για να ξεχάσει ο κόσμος τη ραδιενέργεια στην Κίνα», είπε η λαϊκή ερμηνεύτρια, εννοώντας προφανώς την Ιαπωνία, όπως έσπευσε να την διορθώσει ο συντάκτης. Θα πείτε «Τι Κίνα, Τι Ιαπωνία!». Όπως λέμε «τι Λωζάνη, τι Κοζάνη!».

Εδώ έχουμε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόμαστε, το που ακριβώς έγινε το τσουνάμι και απειλήθηκε το πυρηνικό ολοκαύτωμα θα σκεφτούμε; Η ίδια πάντως δηλώνει: «Νισάφι. Αν πιστεύουν, ότι είμαι ένοχη και “νονού”, ας έρθουν να με πιάσουν».

Ετερον εκάτερον αν θα είναι κομματάκι δύσκολο να την πιάσουν ως... «νονού», καθώς οι ατάκες της συγκεκριμένες καλλιτέχνιδος πάντα ήταν άπιαστες. «Είμαι ένας άνθρωπος που έχω παλέψει χρόνια και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν. Ούτε είχα σχέσεις με υπόκοσμο και ούτε θα έχω ποτέ στη ζωή μου. Και τώρα έγινα “νονά”», συνεχίζει η γνωστή τραγουδίστρια, χωρίς να διευκρινίζει πότε με το καλό θα έχουμε την βάφτιση.

«Το όνομά μου μπλέχτηκε γιατί ήμουν εύκολος στόχος. Λες και είχαν να κάνουν με τον Ρωχάμη. Με βγάζουν ντίλιγκερ, κλέφτη, εκβιαστή, Ρωχάμη και νονό. Όταν όλοι οι λωποδύτες και οι φοροκλέπτες κυκλοφορούν ελεύθεροι», προσθέτει.

Η γνωστή τραγουδίστρια εξηγεί πώς την ενέπλεξαν στο κύκλωμα των νονών της νύχτας, καθώς ακούγεται σε συνομιλίες που κατέγραψε η αστυνομία να φέρεται ότι ζητάει να εισπράξουν εκ μέρους της τα 500.000 ευρώ που της χρωστά ο πρώην σύντροφός της και για τα οποία φέρονταν μάλιστα να έδινε ως μπόνους και δυο πανάκριβα ρολόγια με το μισό ποσό.

«Με επιχειρηματίες αυτοκινήτων μιλούσα. Από αυτούς τους ανθρώπους είχα αγοράσει μια Mercedes 600. Και μου είπαν λοιπόν: ‘Θες να μεσολαβήσουμε εμείς που είμαστε στην πιάτσα επιχειρηματίες μήπως μαζέψουμε κανένα φράγκο;’. Αυτόν τον άνθρωπο τον ήξερα ως έμπορο αυτοκινήτων, δεν τον ήξερα ούτε ως μπράβο, ούτε ως εκβιαστή», λέει η Αντζελα Δημητρίου.

Πάντως, η τραγουδίστρια υποστηρίζει , ότι ο πρώην σύντροφός της δεν εκβιάστηκε ποτέ. «Εγώ μίλησα με τον κύριο πριν από 2 ημέρες. Του είπα ‘σε πήρε ποτέ κανένας τηλέφωνο’;. Μου είπε ‘όχι’. ‘Σε πήρε ποτέ κανένας να σε ενοχλήσει;’. ‘Όχι’, μου απάντησε».

Τι άλλο προσθέτει η τραγουδίστρια; «Του είχα πει αν μη τι άλλο έπρεπε τουλάχιστον να μου δώσεις αυτά τα 15 χιλιάρικα τα ξεφτιλισμένα που τα είχες υπογράψει κιόλας γιατί εγώ με την καλή μου πίστη σε αθώωσα και σε είχα βοηθήσει. Γιατί είμαι μ… στην ουσία. Αυτό είμαι!».

Έτσι, μετά την αυτοκριτική, ήρθε και το συμπέρασμα. «Ούτε τα Rolex θέλω ούτε τα Qartier. Του τα χαρίζω του κυρίου, να τα έχει να τα χαίρεται. Εγώ έχω γευτεί στη ζωή μου πολλά και δεν έχω πλέον ανάγκη από αυτά. Έχω ανάγκη από ηρεμία και αγάπη».

Πηγή: newspiper

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags