Facebook Pixel «Κινέζικος οργασμός» για το πρώτο 3D πορνό (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-04-08 09:54:00

«Κινέζικος οργασμός» για το πρώτο 3D πορνό (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κινέζικος οργασμός» για το πρώτο 3D πορνό (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Κίνα η προβολή της πρώτης τρισδιάστατης ταινίας πορνό , η οποία είναι προ των πηλών σε Κίνα και Ταϊβάν. Ταξιδιωτικά γραφεία οργανώνουν εκδρομές: «Νομίζουν πως βρίσκονται στην άκρη του κρεβατιού».

Η ταινία έχει τίτλο «Sex and Zen: Εxtreme Εcstasy» και είναι ριµέικ του καλτ οµότιτλου αισθησιακού πορνό του 1991. Πρόκειται για µια πλούσια παραγωγή µε ακριβά κοστούµια, πολυτελείς χώρους στους οποίους γίνονται όργια και η υπόθεση εκδηλώνεται στην αυτοκρατορική Κίνα.

Η ταινία θα βγει στους κινηµατογράφους του Χονγκ Κονγκ και της Ταϊβάν την επόµενη εβδοµάδα και ήδη κινεζικά ταξιδιωτικά γραφεία προγραµµατίζουν οργανωµένες εκδροµές για την προβολή της ταινίας η οποία έχει απαγορευτεί, καθώς η κινεζική κυβέρνηση δεν επιτρέπει την πορνογραφία και τις ταινίες µε σεξουαλικό περιεχόµενο.

«Οι θεατές θα νοµίζουν πως βρίσκονται στην άκρη του κρεβατιού», δήλωσε ο Στίβεν Σιού τζούνιορ, σεναριογράφος και παραγωγός της ταινίας η οποία κόστισε 1,4 εκατ. ευρώ και βασίζεται σε ένα κλασικό κινεζικό κείµενο, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένας νεαρός άνδρας που θεωρεί ότι η ζωή είναι µικρή και ως εκ τούτου πρέπει να απολαµβάνει τις σεξουαλικές χαρές και να µη στερείται τίποτα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags