22/12/13 - 13:10

Πώς αλλάζει το πέος όσο μεγαλώνουμε

Ασπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ...λή, λέει ο λαός και κατά μία έννοια δεν έχει άδικο.

Πώς αλλάζει το πέος όσο μεγαλώνουμε
44.634views 0shares

Πολλά πράγματα αλλάζουν όσο μεγαλώνουμε, αλλά εκείνο το οποίο μας προκαλούν τη μεγαλύτερη έκπληξη είναι η αλλαγή στον τομέα της σεξουαλικότητας.
Μην αφήνετε τον Hugh Hefner να σας παραμυθιάζει. Οσο και να προσπαθεί δεν μπορεί να είναι τόσο ενεργός όσο ένας νεότερός του. Δεν λέμε ότι ένας 80χρονος δεν έχει επιθυμία για σεξ, αλλά υπάρχουν σημαντικές αλλαγές με την πάροδο των χρόνων οι οποίες επηρεάζουν το πέος και τον τρόπο λειτουργίας του.

Οι αλλαγές αρχίζουν να γίνονται ορατές από την ηλικία των 30 ετών και είναι:
Το χρώμα: Η βάλανος του πέους αποκτά μια πιο παλ απόχρωση και γενικότερα το χρώμα δεν είναι τόσο έντονο όσο πιο πριν. Αυτό είναι φυσιολογικό και έχει να κάνει με τη μικρότερη ροή αίματος στην περιοχή.

Το μέγεθος: Το πέος υπάρχει πιθανότητα να συρρικνωθεί με την πάροδο των χρόνων και μεταξύ της ηλικίας των 30 και 70 ετών, μπορεί να χάσει κατά μέσο όρο 1,5 πόντο, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Μερικά κιλάκια που παίρνουμε στο στομάχι και την κοιλιά μπορεί να δώσουν την εικόνα μεγαλύτερης συρρίκνωσης, αλλά αυτό διορθώνεται εύκολα με λίγη δίαιτα. Επίσης, μικραίνει και η διάμετρος των όρχεων.

Η αίσθηση: Μεγαλώνοντας το πέος γίνεται λιγότερο ευαίσθητο, με αποτέλεσμα να είναι πιο δύσκολο να έρθει σε πλήρη στύση ή σε οργασμό. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό σε κάποιους άνδρες, ενώ πάλι άλλοι δεν ενοχλούνται ιδιαίτερα.

Πηγή: 69magazine.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ