Facebook Pixel Πες μου πώς το κάνεις να σου πω ποιός είσαι
Life
| 2013-12-31 13:50:00

Πες μου πώς το κάνεις να σου πω ποιός είσαι

Πες μου πώς το κάνεις να σου πω ποιός είσαι

Το πως αποδεικνύεται ο ανδρισμός στο κρεβάτι είναι κάτι σαν το αυγό του Κολόμβου. Για άλλους είναι το πόσο συχνά κάνουν σεξ, ενώ για κάποιους άλλους πως το κάνουν. Πολύ υποκειμενικά πράγματα δηλαδή...

Μερικοί άνδρες προτιμούν το γρήγορο και άγριο σεξ, ενώ άλλοι το αργό και τρυφερό. Υπάρχουν εκείνοι που προτιμούν το παραδοσιακό, ενώ άλλοι γουστάρουν να δένουν τη γυναίκα στο καπό ενός αυτοκινήτου που τρέχει με χίλια και να της κάνουν εκεί σεξ (!)

Αυτά λέει συντάκτης της Huffington Post ο οποίος ερεύνησε σε... βάθος το θέμα και ανέλυσε διεξοδικά τέσσερις πολυ κλασικές στάσεις σε σχέση με το τι σόι άντρας είναι αυτός που τις προτιμά. Πάντως επειδή δεν λέει και τα καλύτερα αναρωτιόμαστε αν υπάρχει κάποια στάση στην οποία ο άντρας να μη βγάζει τα απωθημένα του...

Στα τέσσερα

Ο άνδρας που προτιμάει αυτή τη στάση περιφρονεί τις γυναίκες και προσπαθεί να τις υποβαθμίζει σε κάθε ευκαιρία. Αυτό πηγάζει από την μεγάλη ανασφάλεια που δημιουργήθηκε από πολλαπλές απορρίψεις, κυρίως σε νεαρή ηλικία. Τώρα που οι γυναίκες θέλουν να κάνουν σεξ μαζί του (ύστερα από μερικά ποτά), είναι η ευκαιρία για να επιστρέψει τα χρωστούμενα. Η στάση αυτή είναι η ιδανική για να μειώσει πλήρως την σύντροφό του.

Ιεραποστολικό

Την προτιμάει εκείνος ο άνδρας που δεν θέλει να ρισκάρει και προτιμά να παίζει σύμφωνα με τους κανόνες. Αυτός που αντί να κυνηγήσει το όνειρό του συνέχισε να δουλεύει στην εταιρεία που πρωτοέπιασε δουλειά μετά το σχολείο. Ευτυχώς για εκείνον, η κόρη του αφεντικού δεν τον αγάπησε για το... ταλέντο του στην κρεβατοκάμαρα, αλλά για τον μονότονο τρόπο που μιλάει και συμπεριφέρεται.

Η γυναίκα από πάνω

Η στάση αυτή αρέσει στον τεμπέλη, σε αυτόν που έχει μάθει να τα έχει όλα στο πιάτο. Είναι ένα μοναχοπαίδι, που του έκαναν όλα τα χατίρια. Ακόμα και τώρα, η γυναίκα που μένει μαζί του είναι κόρη οικογενειακής φίλης και ο μόνος λόγος που είναι ακόμα μαζί του είναι επειδή η δουλειά του στην εταιρεία του θείου του, της εξασφαλίζει τα ακριβά της χόμπι. Και μπορεί να υπομένει το πεντάλεπτο που του παίρνει να τελειώσει μόλις ανεβαίνει επάνω του αλλά μετά... παίρνει τους δρόμους!

Στο πλάι αντικριστά

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για εκείνον από το να βρίσκεται πάντα σε μια σχέση. Ολη τη ζωή του δεχόταν πειράγματα από τους φίλους του με αποτέλεσμα να έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση. Το μόνο πρόσωπο που δεν τον κατηγορεί είναι η γκόμενά του. Του λέει ότι το σώμα του είναι πάρα πολύ ωραίο, ότι τα μαλλιά δεν είναι καθόλου λιπαρα και μυρίζουν ωραία και όλα αυτά χωρίς καμία ιδιοτέλεια. Γι αυτό κι εκείνος της περιποιείται τα νύχια, της κουμπώνει το φερμουάρ και της γεμίζει το πορτοφόλι πριν βγει έξω για clubbing με τις φίλες της. Την περιμένει να γυρίσει σπίτι στις 4 το πρωί και να την βοηθάει να ξεντυθεί. Υστερα από όλα αυτά, αν εκείνη είναι τύφλα στο μεθύσι, εκείνος θα γυρίσει στο πλάι και θα της το κάνει.

Πηγή: 69magazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags