03/01/11 - 17:04

Τα Big Breasts του Big Brother! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η «καυτή» Ελίνα Μπεκάκου αναφέρει ότι θίχτηκε βάναυσα από το reality που συμμετείχε και ο sportdog, χωρίς να έχει πρόθεση να την... θίξει, σας την παρουσιάζει.

Τα Big Breasts του Big Brother! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
36.878views 0shares

H γνωστή σεξοβόμβα ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση κατά του Alpha και της παραγωγής του «Big Brother», καθώς όπως υποστηρίζει θίχτηκε βάναυσα από τη συμμετοχή στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», εστάλη εξώδικο τις προηγούμενες μέρες στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και ζητείται αντίγραφο του συμβολαίου που έχει υπογράψει η Ελίνα με την εταιρεία παραγωγής, καθώς και DVD με αποσπάσματα από το «Big Brother» αλλά και άλλες εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού της Κάντζας, που όπως υποστηρίζει η Ελίνα, έχουν θίξει βάναυσα την τιμή και την υπόληψή της.

Συγκεκριμένα, η Ελίνα θεωρεί πως δεν την προστάτεψαν, καταγγέλλοντας ότι δέχτηκε επίθεση από άλλη συμμετέχουσα στο ριάλιτι. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, μια συμπαίχτριά της χειροδίκησε εναντίον της, ενώ επιπλέον κάποιος της έβαλε ξηρούς καρπούς στο φαγητό με αποτέλεσμα να υποστεί αλλεργικό σοκ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ