Facebook Pixel Premier Lauren! (ΦΩΤΟ+BINTEO)
Life
| 2011-04-11 20:42:00

Premier Lauren! (ΦΩΤΟ+BINTEO)

Premier Lauren! (ΦΩΤΟ+BINTEO)

Μια διάσημη Αγγλίδα DJ, μουσική παραγωγό, μοντέλο, επιχειρηματία και ...αγαπημένη των παικτών της Premier League, μύρισε στην Αγγλία ο sportdog. Κυρίες και κύριοι, η Λόρεν Πόουπ!

Η Λόρεν, γεννημένη στις 29 Σεπτεμβρίου του 1983 στο Τορκί, υπήρξε κατάκτηση του διεθνή Άγγλου επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, Σον Ράιτ Φίλιπς.

Στο παρελθόν, πριν γνωρίσει τον μικρόσωμο (ύψους 1,68μ.) φορ της Σίτι, η Λόρεν είχε προλάβει να συνάψει σχέσεις με ακόμα δύο ...ψηλότερους ποδοσφαιριστές της Premier League, τον Πίτερ Κράουτς της Τότεναμ και τον Τζον Τέρι της Τσέλσι!

Έχει αμέτρητες φωτογραφήσεις σε αγγλικά περιοδικά, αποτέλεσε για χρόνια ένα από τα αγαπημένα κορίτσια "της σελίδας 3" στα αγγλικά ταμπλόιντς, ενώ εδώ και χρόνια είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των κλαμπ του Λονδίνου, απολαμβάνοντας τη φήμη της "πιο σέξι DJ του κόσμου", όπως την είχε αναδείξει το περιοδικό "Nuts".

Φυσικά, είναι μια από τις πιο γνωστές celebrities της πατρίδας της και μέρος της φήμης της - πέρα από τις σχέσεις με Κράουτς, Τέρι και Φίλιπς - το οφείλει και στην κοινή εμφάνισή της με τον Πρίγκιπα Χένρι της Ουαλίας, η οποία φούντωσε σενάρια περί μεγάλου έρωτα και τροφοδότησε για μήνες τα αγγλικά κουτσομπολίστικα έντυπα.

Εκτός από την καριέρα της ως DJ (και με διεθνείς εμφανίσεις) και φωτομοντέλο, η Λόρεν από το 2007 έχει και μια δική της, επιτυχημένη εταιρία στο χώρο της γυναικείας περιποίησης. Η συγκεκριμένη εταιρία ασχολείται κυρίως με την αισθητική των μαλλιών και τα extensions!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags