Facebook Pixel Η μικρή sexy θεά, Άρτεμις Αστεριάδη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-04-12 12:43:00

Η μικρή sexy θεά, Άρτεμις Αστεριάδη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η μικρή sexy θεά, Άρτεμις Αστεριάδη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή τη δήλωση: «Θα τον έκανα τούρμπο εγώ τον Νίνη», ο sportdog σας παρουσιάζει με πολλές αποκαλυπτικές φωτογραφίες και «καυτά» βίντεο την 21χρονη Άρτεμη Αστεριάδη, η οποία παραδέχεται πως είναι Παναθηναϊκός, αλλά μερικές φορές γίνεται και Ολυμπιακός…

Η ξανθιά TV persona έχει εμφανισθεί σε «Πρωινό Καφέ», «Super Deal» και «Μεγάλο Παζάρι». Ήταν μία από τις πενήντα ξανθιές στο παιχνίδι «Εκδίκηση της Ξανθιάς», ενώ τώρα είναι η «νοσοκόμα των φυτών» στην εκπομπή «Οι κηπουροί του MEGA»!

Επίσης, έχει αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα με ένα κομμωτήριο στο Φάληρο, στο οποίο έχει ένα μικρό ποσοστό και το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, ενώ ετοιμάζεται να ανοίξει δικό της στούντιο σολάριουμ στο Περιστέρι.

Η Άρτεμις θα μπορούσε να θεωρηθεί και κομματάκι προκλητική στις δηλώσεις σχετικά με την καθημερινότητά της και τις προτιμήσεις της. Σε συνέντευξή της δεν είχε διστάσει να δηλώσει: «Εγώ τον άντρα τον θέλω λίγο μαλάκα και πολύ αλητοκατάσταση. Να ξέρεις ότι όποιος πέφτει στα νυχάκια μου ή δεινοπαθεί ή περνάει τέλεια…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags