Facebook Pixel Ηλέκτρα, η συμπρωταγωνίστρια της Τζούλιας! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-04-12 16:45:00

Ηλέκτρα, η συμπρωταγωνίστρια της Τζούλιας! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ηλέκτρα, η συμπρωταγωνίστρια της Τζούλιας! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι η πρώτη σύγχρονη ελληνίδα πορνοστάρ. Δεν έχει κολλήματα ούτε ταμπού, της αρέσει το kinky sex, ενώ έχει κάνει την εξής δήλωση: «Σίγουρα τέσσερα χέρια πάνω σου είναι καλύτερα από δύο»! Ο λόγος για την Σαλονικιά, Ηλέκτρα Γαλανού, την οποία θα δούμε στην συνέχεια του «Τζούλια και 2 Μαύροι».

Η hot Ηλέκτρα συνεργάζεται πολύ καιρό με την γνωστή εταιρεία παραγωγής πορνό, πριν κάνει την εμφάνισή της η Τζούλια Αλεξανδράτου και η Μαριάννα Ντούβλη. Οι πιο διάσημοι τίτλοι ερωτικών ταινιών που έχει συμμετάσχει είναι οι «Η εκδίκηση της νύφης», «Αγρότισσα μόνη ψάχνεται» και «Next Porn Model No1 & No2».

Από τα αγαπημένα της φετίχ είναι η Ποδολατρεία, το role-play, το cross-dressing, τα παιχνίδια κυριαρχίας-υποταγής και να την βλέπουν την ώρα που κάνει σεξ είτε σε κλειστούς, είτε σε ανοιχτούς χώρους… Γι’ αυτό και το ευχαριστείται όταν το κάνει on camera…

«Μου κάνουν ανήθικες προτάσεις καθημερινά σχεδόν. Αν ήθελα, θα είχα πολυκατοικίες! Σίγουρα τέσσερα χέρια πάνω σου είναι καλύτερα από δύο Έχω πάει πολλές φορές με παραπάνω συντρόφους την ίδια μέρα και την ίδια ώρα», έχει δηλώσει στο παρελθόν η… άγρια Ηλέκτρα Γαλανού.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags