Facebook Pixel Από τον Μπερλουσκόνι στο «κλάσικο»! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-04-16 19:37:00

Από τον Μπερλουσκόνι στο «κλάσικο»! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Από τον Μπερλουσκόνι στο «κλάσικο»! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αϊντα Γέσπικα είναι μία γυναίκα με… πλούσιο βιογραφικό. Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε… τρελάνει τον Καβαλιέρε και μαζί του ολόκληρη την Ιταλία, ενώ σήμερα θα βρίσκεται στις κερκίδες του «Μπερναμπέου» για χάρη του Μεσούτ Εζίλ!
 

Η Αϊντα (Αϊντα Μαρία Γεσπίκα Χαϊμέ είναι το πλήρες όνομά της), η οποία γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1982 στο Μπαρκουισμέτο της Βενεζουέλας, με διαστάσεις 90-60-90 και πανέμορφο πρόσωπο, άρχισε να συγκεντρώνει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας από το 2002, όταν συμμετείχε στον διαγωνισμό Μις Βενεζουέλα και ήρθε δεύτερη στις προτιμήσεις των κριτών, αλλά πρώτη στις εντυπώσεις του κοινού, με αποτέλεσμα να γίνει πρόσωπο των ημερών στην  πατρίδα της.

Ένα χρόνο αργότερα, το 2003, μετακόμισε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ επαγγελματικά και εν συνεχεία με την υποκριτική. Πέρα από πολλές φωτογραφήσεις μόδας και συμμετοχές σε αρκετά τηλεοπτικά σόου στη RAI και το Fashion TV (πήρε μέρος και στο ιταλικό Celebrity Survivor), η Αϊντα πέρασε και από τις σελίδες των περιοδικών GQ και Maxim, ενώ την ίδια περίοδο άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια και οι προσωπικές της σχέσεις, με αρκετά ονόματα γνωστών αθλητών να συνδέονται μαζί της (μεταξύ τους, αυτό του Ιταλού ποδοσφαιριστή Πίπο Ιντζάγκι και του Κουβανού βολεϊμπολίστα Λεονέλ Μάρσαλ).

Αργότερα γνωρίζεται με τον Ματέο Φεράρι, με τον οποίο στις 27 Νοεμβρίου του 2008 απέκτησε έναν γιο, τον Αρόν. Παρά τη γέννηση του παιδιού, ο δεσμός της με τον Ματέο δεν επισημοποιήθηκε, ενώ αντίθετα υπήρξε επεισοδιακός, με έναν πολύμηνο χωρισμό που κράτησε σχεδόν ολόκληρο το 2009. Πάντως, από τον Δεκέμβριο του 2009 το ζευγάρι ξαναβρέθηκε για ένα διάστημα κάτω από την ίδια στέγη στην Κωνσταντινούπολη, όπου αγωνίζεται ο Ματέο με τα χρώματα της Μπεσίκτας, πριν έρθει ο οριστικός χωρισμός.

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο γύρω από το όνομά της ξέσπασε όταν τη φλέρταρε δημοσίως ο Ιταλός Πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Στη διάρκεια ενός δείπνου, ο μπερμπάντης Καβαλιέρε της είπε δημοσίως πως "μαζί σου θα πήγαινα παντού, ακόμη και σε ένα έρημο νησί". Αποτέλεσμα ήταν να εξοργιστεί η σύζυγος του Μπερλουσκόνι, Βερόνικα Λάριο, η οποία τον κατηγόρησε ότι φλερτάρει ανοιχτά με άλλες γυναίκες, αρκετό καιρό πριν ξεσπάσει το σχετικό σκάνδαλο.

Ωστόσο, σήμερα έχει… φύγει από τα σύνορα της Ιταλίας και απασχολεί πλέον τους Ισπανούς δημοσιογράφους, καθώς διατηρεί δεσμό με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Μεσούτ Εζίλ! Μάλιστα, όπως γράφεται, σήμερα θα βρίσκεται και στο γήπεδο. Ίσως την δούμε και από την τηλεοπτική εικόνα αν ο αγαπημένος της πετύχει κάποιο γκολ.

Μέχρι τότε θαυμάστε την από τον sportdog:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags