Facebook Pixel Σε ριάλιτι οι γυναίκες των μαφιόζων! (BINTEO)
Life
| 2011-04-18 10:37:00

Σε ριάλιτι οι γυναίκες των μαφιόζων! (BINTEO)

Σε ριάλιτι οι γυναίκες των μαφιόζων! (BINTEO)

Έχουν οικογενειακές σχέσεις «πρώτου βαθμού» με νονούς της ιταλικής μαφίας της Νέας Υόρκης. Τέσσερις γυναίκες αποφασίζουν να... βγάλουν στη φόρα τα μυστικά του επαγγέλματος, πρωταγωνιστώντας σε ένα νέο ριάλιτι!

Το νέο ριάλιτι σόου αναμένεται να προκαλέσει εντυπώσεις. Ο τίτλος του: «Μob Wives», δηλαδή «Οι Γυναίκες της Μαφίας». Όσο για τις πρωταγωνίστριες;

Η Κάρεν Γκραβάνο, κόρη του Σαλβατόρε «Σάμι» Γκραβάνο, διάσημου υπαρχηγού της Κόζα Νόστρα, η Ντρίτα Νταβάντσο , σύζυγος του αρχιεκτελεστή Λι Νταβάντσο της οικογένειας Μπονάνο.

Η Κάρλα Φατσιόλο, γυναίκα του νεοϋορκέζου χρηματιστή Τζόι Φεραγκάμο, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης στη φυλακή για απάτη και διασυνδέσεις με τη Μαφία.

Τέλος, η Ρενέ Γκρατσιάνο, κόρη του «κονσιλιέρε» (συμβούλου) της Κόζα Νόστρα Αντονι Γκρατσιάνο που εκτίει και αυτός ποινή φυλάκισης για οικονομικές απάτες.

Όλες αυτές οι «έντονες» προσωπικότητες θα ενώσουν το δυναμισμό τους και θα προβάλουν την καθημερινότητα τους μέσα από το νέο ριάλιτι.

Η κάμερα της εκπομπής, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ την Κυριακή (17.04) από το τηλεοπτικό δίκτυο VΗ1, παρακολουθεί ασταμάτητα τις τέσσερις κυρίες στην καθημερινότητά τους στη Νέα Υόρκη, όπου διαμένουν.

Φόβος και τρόμος έχει κατακλύσει τους συγγενείς των γυναικών αυτών μήπως το ριάλιτι σόου σπάσει τη θρυλική «ομερτά», τον όρκο σιωπής δηλαδή που διέπει ως άγραφος νόμος τη ζωή ενός μαφιόζου.

«Δεν μπορώ να πω ότι ο πατέρας μου ενθουσιάστηκε όταν του μετέφερα τα νέα», παραδέχεται η κυρία Γκραβάνο. Ο πατέρας της, νονός της νύχτας, είναι φυλακισμένος έγινε πυρ και μανία όταν έμαθε για το ριάλιτι σόου. Η κόρη του βέβαια τον διαβεβαίωσε ότι δε πρόκειται να αποκαλύψει κανένα από τα οικογενειακά μυστικά τους...

Μέχρι τώρα, βάση της σικελικής παράδοσης, οι γυναίκες των οικογενειών των μαφιόζων δεν επιτρεπόταν να μπλέκονται στις «δουλειές» των συζύγων τους και ήταν υποχρεωμένες να μένουν σπίτι, μοιράζοντας τον χρόνο τους ανάμεσα στην κουζίνα και στην εκκλησία.

Αυτό πλέον ανήκει στο παρελθόν... Πρωταγωνίστριες στις βεντέτες ανάμεσα στις «αντίπαλες» οικογένειες είναι συχνά σύντροφοι, σύζυγοι, ακόμη και νεαρά κορίτσια, κόρες ή εγγονές αρχιμαφιόζων.

Το ριάλιτι αυτό αναμένεται (και όχι άδικα!) να φέρει την τηλεθέαση του καναλιού που το προβάλει στα ύψη…

Πηγή: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags