Facebook Pixel Η «σεξοβόμβα» στο τραπέζι του ΠΑΟ! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-04-27 22:52:00

Η «σεξοβόμβα» στο τραπέζι του ΠΑΟ! (ΦΩΤΟ)

Η «σεξοβόμβα» στο τραπέζι του ΠΑΟ! (ΦΩΤΟ)

Ποιο πασίγνωστο και πανέμορφο μοντέλο γιόρτασε την κατάκτηση του Κυπέλλου στα μπουζούκια μαζί με τους παίκτες του Παναθηναϊκού; Διαβάστε την απάντηση και δείτε την φωτογραφία!

Η χθεσινή νύχτα ήταν μεγάλη για τον Παναθηναϊκό, καθώς την επιστροφή της ομάδας στις κούπες ακολούθησε το... πάρτι στα μπουζούκια μέχρι το πρωί!

Ο sportdog (σιγά μην έχανε τα... σκυλάδικα) βρέθηκε από νωρίς στο Ποσειδώνιο και από τα ξημερώματα σας είχε έτοιμο το κείμενο με όλα όσα έγιναν στο κέντρο και βίντεο με τον Ζέκα να τραγουδάει στην πίστα!

Τώρα όμως θα περάσουμε και στα πιο... ωραία της βραδιάς, καθώς μπορεί το βράδυ της Κυριακής όλοι να κοίταγαν την κούπα του Κυπέλλου, ωστόσο την παράσταση έκλεψε το πανέμορφο και πολύ γνωστό μοντέλο που καθόταν στο τραπέζι των παικτών του Παναθηναϊκού!

Αναφερόμαστε στην Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία πέρασε όλο της το βράδυ με την πράσινη οικογένεια δίπλα στον Τάκη Σπυρόπουλο. Το γνωστό μοντέλο ήταν πολύ κεφάτη και δικαιολογημένα, αφού πολλές φορές στο παρελθόν έχει μιλήσει για την αγάπη της στον Παναθηναϊκό.

Ιδού και η φωτογραφία, είναι η κοπέλα με τα κίτρινα...



 

Με την ευκαιρία λοιπόν της εμφάνισής της, ας θυμηθούμε και κάποιες παλιότερες φωτογραφήσεις της (για όσους δεν την ξέρουν...)






 










 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags