Facebook Pixel «Ο Παναγιώτης δεν μπορεί την δημοσιότητα!» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2011-04-19 12:58:00

«Ο Παναγιώτης δεν μπορεί την δημοσιότητα!» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο Παναγιώτης δεν μπορεί την δημοσιότητα!» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαρία Τσουρή θα ήθελε να έχει στο πλευρό της τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο στα live του «Dancing with the Stars», αλλά η ίδια σε συνέντευξή της ξεκαθαρίζει πως αυτό δεν θα γίνει...
 

Η μελαχρινή πολίστρια του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Real Life» και αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Έλληνα μπασκετμπολίστα:

«Θέλω να είναι δίπλα μου αλλά ο Παναγιώτης δεν μπορεί όλο αυτό που συμβαίνει με την δημοσιότητα. Όσο και να λέμε ότι δεν θέλουμε να δώσουμε δημοσιότητα, αν έρθει από κοντά ξέρουμε ότι θα γίνει πανικός και δεν υπάρχει λόγος».

Στην ερώτηση για το αν θα δούλευε ποτέ στην τηλεόραση, απάντησε: «Αν υπάρξει κάποια πρόταση που μου αρέσει και μου ταιριάζει, θα το σκεφτόμουν. Δεν με ενδιαφέρει να υπάρχω στην τηλεόραση χωρίς λόγο, έτσι απλά για να βρίσκομαι».

Τέλος αποκάλυψε πως ο Αντώνης Ρέμος δεν είναι κολλητός της : «Κάνουμε παρέα όταν πηγαίνω και τον ακούω. Εγώ κάνω παρέα μαζί του μέσα από τα τραγούδια του. Έχω πάει πάρα πολλές φορές να τον δω, είναι από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags