Facebook Pixel Γέννησε η Φαίη Σκορδά
Life
| 2011-04-19 16:36:00

Γέννησε η Φαίη Σκορδά

Γέννησε η Φαίη Σκορδά

Χαρούμενο Πάσχα θα κάνουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Η όμορφη παρουσιάστρια γέννησε επιτέλους ένα όμορφο αγοράκι και ο μπαμπάς Λιάγκας πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Επιτέλους ο ο Λιάγκας junior έρχεται στον κόσμο τούτο. Η Φάιη Σκορδά μπήκε στο μαιευτήριο «Γαία» σήμερα στις επτά το πρωί. Όπως είπε ο γιατρός της παρουσιάστριας, όλα κυλούν ομαλά.

Η διαδικασία του τοκετού της Φαίης Σκορδά ξεκίνησε από νωρίς, αφού ο γιατρός της, Ανδρέας Παράσχος, της έχει βάλει ορό για να την πιάσουν τεχνητοί πόνοι.

«Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή και αυτή τη στιγμή είναι μαζί της στην αίθουσα», είπε ο κ. Παράσχος. Παράλληλα, πρόσθεσε πως στο μαιευτήριο βρίσκονται και οι γονείς της Φαίης που έχουν έρθει από το Κιλκίς, ενώ η παρουσιάστρια δεν είχε άγχος.

Σημειώνουμε πως εδώ και περίπου μία εβδομάδα, το ζεύγος Λιάγκα δεν πήγαινε ούτε στο πλατό χωρίς το βαλιτσάκι με τα απαραίτητα για τα γεννητούρια. Πολλά συγχαρητήρια στο ζευγάρι, να τους ζήσει ο μπέμπης και να τον δούνε όπως ποθούνε!

Πηγή: fimes.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags