Facebook Pixel "Πες ποιος σε βίασε, Πάμελα;" (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-06-12 20:01:00

"Πες ποιος σε βίασε, Πάμελα;" (ΦΩΤΟ)

"Πες ποιος σε βίασε, Πάμελα;" (ΦΩΤΟ)

Την ερώτηση απευθύνει ο πρώην σύντροφος της εκρηκτικής Πάμελα Άντερσον, μετά τις αποκαλύψεις στις οποίες η ίδια η σταρ προχώρησε στο πρόσφατο φεστιβάλ των Καννών.

Η ηθοποιός του "Baywatch" άφησε με το στόμα ανοιχτό τους 200 παρευρισκόμενους, μιλώντας για το παρελθόν της και την κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν παιδί.

Η 46χρονη είπε ότι την κακοποίησαν σεξουαλικά όταν ήταν 6 ετών, ότι τη βίασαν στα 12 αλλά και πως τη βίασαν ομαδικά στην εφηβεία της. Ειδικότερα, είπε πως τη βίασε ο φίλος του τότε συντρόφου της. Η Πάμελα είχε πάει στο σπίτι του 25χρονου γιατί της είχε υποσχεθεί ότι θα της μάθαιναν να παίζει τάβλι.

Τώρα, ο πρώην σύντροφός της, ο άντρας με τον οποίο η Πάμελα διατηρούσε ερωτικό δεσμό στο σχολείο, ζητά από την ηθοποίο να ξεκαθαρίσει τη θέση της, καθώς, όπως υποστηρίζει, με τις αποκαλύψεις της, "στοχοποιεί" τον ίδιο, αλλά και για να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Ο Τάι είπε ότι δεν γνώριζε τίποτα για το περιστατικό.

"Πρέπει να το κράτησε μυστικό μέχρι τώρα. Τότε δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν έδειξε τίποτα. Δεν άλλαξε η συμπεριφορά της, όπως θα έπρεπε να έχει γίνει σε μια τέτοια περίπτωση", ανέφερε.

Μάλιστα, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη "Daily Mail" ο Τάι μίλησε για τη σχέση του με την Άντερσον, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και γράμματα που του είχε στείλει η ξανθιά σεξοβόμβα, πριν γίνει διάσημη.

Σε μερικές από τις εικόνες αυτές, η Πάμελα εμφανίζεται ημίγυμνη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags