Facebook Pixel Ποια ηθοποιός έκανε σεξ με σχεδόν όλο το καστ; (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-06-24 22:34:00

Ποια ηθοποιός έκανε σεξ με σχεδόν όλο το καστ; (ΦΩΤΟ)

Ποια ηθοποιός έκανε σεξ με σχεδόν όλο το καστ; (ΦΩΤΟ)

Κι άλλες ζουμερές αποκαλύψεις από την προκλητική ηθοποιό που δεν μασά τα λόγια της, ακόμη και για τα πιο "προσωπικά" της.

Η Άνα Πάκουιν έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στο βαμπιροσίριαλ "True Blood" παρότι το 1994 κέρδισε το Όσκαρ Β΄ Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Μαθήματα Πιάνου" σε ηλικία 11 ετών.

Στο συγκεκριμένο σίριαλ, λοιπόν, ο ρόλος που ερμηνεύει η 31χρονη ηθοποιός είναι πολύ δραστήριος σεξουαλικά και έχει "ζευγαρώσει" σχεδόν με όλους τους συμπρωταγωνιστές της, ένας εκ των οποίων και ο σύζυγός της, Στέφεν Μόγιερ με τον οποίο έχουν ήδη μαζί δίδυμα παιδάκια.

Μιλώντας στο "E!Online", η Πάκουιν εξήγησε τα πρακτικά θέματα των φλογερών σκηνών.

"Έκανα σεξ με αρκετά από τα μέλη του καστ στο σόου -προφανώς στην κάμερα. Για την ακρίβεια δεν είναι και πολύ άβολα γιατί είμαστε όλοι φίλοι και άνετοι μεταξύ μας. 'Θα βάλω το πόδι του εκεί, βάλε εσύ το χέρι σου εκεί' και όλα είναι ΟΚ", εξηγεί σχεδόν κυνικά η Άνα, όπως ακριβώς και με άλλα βαρύγδουπα που έχει ξεστομίσει για την σεξουαλικότητά της.

Χωρίς να έχει ποτέ κρύψει την έλξη της και για τα δύο φύλα η διάσημη ηθοποιός πρόσφατα δήλωσε "Περήφανη, παντρεμένη, μπαϊσέξουαλ μητέρα".

Φαίνεται όμως ότι και ο σύζυγος κινείται στο ίδιο "μήκος κύματος" καθώς όχι μόνο βρίσκει όλα αυτά ακραία φυσιολογικά και ευπρόσδεκτα γιατί "τους πήγαν ως ζευγάρι εκεί που δεν πάνε εύκολα άνθρωποι", αλλά διορθώνει και τα κακώς κείμενα.

"Μερικές φορές κοιτάζω το μόνιτορ και φωνάζω 'Βάλε το χέρι σου στο στήθος της Άνα, Τζορτζ', ή 'κουνήσου λίγο καλύτερα', αλλά στο τέλος πάντα της λέω 'μωρό, απόλαυσέ το'", αποκαλύπτει ο Μόγιερ και τα όποια σχόλια περιττεύουν…



Πηγή: womenonly.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags