Facebook Pixel Ένα παλάτι στο «Νησί» για την Lady Gaga
Life
| 2011-04-26 12:35:00

Ένα παλάτι στο «Νησί» για την Lady Gaga

Ένα παλάτι στο «Νησί» για την Lady Gaga

Μετά την επίσκεψή της τον περασμένο Οκτώβριο στη Σπιναλόγκα, η Lady Gaga έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Νησί και μάλιστα είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει μια πανάκριβη βίλα απέναντι από το «νησί των λεπρών».

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής της Πλάκας, η εκκεντρική τραγουδίστρια όχι μόνο ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα παλατάκι στην περιοχή τους, αλλά επισκέφτηκε και το νησί θέλοντας να μάθει κάθε λεπτομέρεια για την ιστορία του.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Γιώργος», Giovanni, αποκάλυψε στην Espresso ότι «τις τελευταίες μέρες γίνεται μεγάλος ντόρος για το ότι ενδιαφέρεται να πάρει ένα σπίτι στην περιοχή. Ήδη κάποιοι δικοί της άνθρωποι αναζητούν σπίτια για να της τα δείξουν. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για το συγκρότημα 'Island View Villas' στην Πλάκα, που πληρεί τις προϋποθέσεις και τα στάνταρ για μια τέτοια σταρ. Θα είναι μεγάλη μας τιμή, αν γίνει κάτι τέτοιο. Την έχει εντυπωσιάσει πολύ το μέρος και η ιστορία του».

Το συγκρότημα που ενδιαφέρει τη Lady Gaga αποτελείται από εφτά υπερπολυτελείς βίλες με ιδιόκτητη πισίνα και ιδιωτική παραλία. Όσο για τις ανέσεις; Διαθέτει σπα, playroom, master δωμάτια, ειδικούς διαμορφωμένους χώρους φιλοξενίας και βέβαια τεράστια μπαλκόνια με «πιάτο» τη Σπιναλόγκα.

Πηγή: newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags