Facebook Pixel Το ταξίδι του μέλιτος και τα… στοιχήματα!
Life
| 2011-04-30 10:33:00

Το ταξίδι του μέλιτος και τα… στοιχήματα!

Το ταξίδι του μέλιτος και τα… στοιχήματα!

Ο γάμος του αιώνα τελείωσε, το μεγάλο μυστικό για τον σχεδιαστή του νυφικού φανερώθηκε και το μόνο που απομένει πλέον είναι να μάθουμε που θα πάνε για το ταξίδι του μέλιτος ο Πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Catherine Middleton.

Εδώ και αρκετούς μήνες οι εικασίες στις μεγαλύτερες βρετανικές εφημερίδες δίνουν και παίρνουν. Πριν λίγες μέρες η Sunday Telegraph είχε αναφέρει ότι οι νεόνυμφοι σχεδιάζουν να ταξιδέψουν μέχρι την Ιορδανία, αψηφώντας τους φόβους για την ασφάλειά τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, William και Kate θα αναχωρήσουν αύριο κιόλας, και για περίπου δυο εβδομάδες θα περιοδεύσουν στα νότια της χώρας, καθώς σκοπεύουν να επισκεφτούν την αρχαία πόλη Πέτρα, αλλά και το Αμάν, όπου οι Middleton έζησαν εκεί για περίπου δυο χρόνια.

Από την άλλη, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, είχε δημοσιεύσει τον προηγούμενο μήνα πως το ζευγάρι θα ταξιδέψει μέχρι την μακρινή Αυστραλία, αφού όπως έλεγε το δημοσίευμα, σε πρόσφατη επίσκεψή τους στη χώρα για να βρεθούν στο πλευρό όσων επλήγησαν από τον κυκλώνα Yasi, κάτι τέτοιο είχε ειπωθεί από τον ίδιο τον William.

Σημερινό δημοσίευμα όμως του Radaronline κάνει λόγο για Κένυα, Σεϋχέλλες, Mauritus και Mustique, ενώ όπως γράφουν μετά τον μήνα του μέλιτος αναμένεται να ταξιδέψουν για 9 μέρες και στον Καναδά. Ακόμα, σύμφωνα πάλι με δημοσιεύματα, το ζευγάρι θα περάσει και κάποιο μικρό χρονικό διάστημα στα κτήματα της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία.

Τέλος, οι bookmakers θησαυρίζουν από τους δεκάδες ανθρώπους που στοιχηματίζουν για τον ακριβή προορισμό των νεόνυμφων. Οι Σεϋχέλλες δίνουν 3/1, η Ίμπιζα 100/1, η Ιορδανία 11/1, ο Καναδάς 10/1, η Μποτσουάνα 12/1, το Μαρόκο 66/1, ενώ στα στοιχήματα παίζει και η Ελλάδα με απόδοση 33/1.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags