Facebook Pixel Τα λόγια είναι περιττά... (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-05-02 00:30:00

Τα λόγια είναι περιττά... (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τα λόγια είναι περιττά... (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μια εικόνα χίλιες... λέξεις! Η εκρηκτική Αλένα Σερέντοβα, που προκαλεί ρίγος και μόνο μέσα από τις φωτογραφίσεις της στον ανδρικό πληθυσμό είναι η εκλεκτή της καρδιάς του πορτιέρο της Γιουβέντους, Tζιανλουίτζι Μπουφόν και ο sportdog σας την παρουσιάζει.

Το 32χρονο πασίγνωστο μοντέλο από την Τσεχία γεννήθηκε στη Πράγα, έχει ύψος  μόλις 1.81 εκατοστά και έχει στεφθεί Μις Τσεχοσλοβακία το 1998. Η καριέρα στο μόντελινγκ την οδήγησε στην Ιταλία όπου και γνώρισε τον διάσημο τερματοφύλακα. Ο Ιταλός αστέρας της Γιούβε δε μπορούσε παρά να υποκύψει στα πλούσια… προσόντα της Αλένας και μαζί απέκτησαν δύο γιους.

Η Αλένα είναι ιδιοκτήτρια μιας εταιρίας ρούχων, Έχει φωτογραφηθεί, μεταξύ άλλων, για τα περιοδικά Playboy και Penthouse. Στη διάρκεια του Euro 2008 είχαν προκαλέσει αίσθηση οι δηλώσεις της πως οι επιθετικοί είναι περισσότερο σέξι από τους αμυντικούς: «Συγκινούμαι πάντα όταν ο Τζίτζι κάνει μια απόκρουση, αλλά οι δυο πιο σέξυ παίκτες της Εθνικής είναι στον πάγκο και είναι ο Καναβάρο και ο Μποριέλο».

Σε φήμες που την ήθελαν να «κερατώνει» τον σύζυγό της με τον συμπαίκτη του στη Γιουβέντους και διεθνή Βραζιλιάνο, Αμάουρι Καρβάλιο η ίδια απάντησε:«Δεν είμαι τσούλα. Δεν συναντιέμαι με κανέναν ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους».

Απολαύστε το πλούσιο φωτορεπορτάζ της σέξι Αλένας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags