Facebook Pixel Χορεύοντας με την… Τσουρή! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2011-05-02 18:58:00

Χορεύοντας με την… Τσουρή! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Χορεύοντας με την… Τσουρή! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί με το χορό στη… στεριά να μην τα καταφέρνει τόσο καλά, αλλά στο… νερό χορεύει περίφημα! Ο λόγος για την σέξι πολίστρια, Μαρία Τσουρή! 

Η εντυπωσιακή Μαρία φυλάει τα τέρματα της εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης και από τον Σεπτέμβριο του 2010 είναι τερματατοφύλακας της dream team του Ολυμπιακού. Πέραν των επιδόσεων της στην πισίνα έγινε πρόσφατα ευρέως γνωστή, με τη συμμετοχή της στο χορευτικό τηλεοπτικό σόου, dancing with the stars. Παρότι μαγνητίζει τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού τόσο στην πισίνα όσο και στο… δρόμο , η αλήθεια είναι πως στο χορό οn stage δεν κατάφερε να τους… μαγέψει  και την έδειξαν την πόρτα της εξόδου από το σόου.

Η σέξι πολίστρια έχει απασχολήσει τα μίντια και με την προσωπική της ζωή, καθώς διατηρεί σχέση με τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Βασιλόπουλο. «Έχω σχέση με τον Παναγιώτη. Δεν το έχουμε κρύψει, αφού κυκλοφορούμε μαζί και μας βλέπει ο κόσμος. Θα ήταν υποκρισία να έλεγα το αντίθετο. Όμως δεν επιθυμώ να γίνει η σχέση μου ριάλιτι. Δεν είναι ωραίο να με κυνηγάνε συνεχώς και να με ρωτάνε για τον Παναγιώτη», έχει παραδεχθεί η ίδια σε συνέντευξή της.
 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χίο, όπου και έκανε τα πρώτα της βήματα στον αθλητισμό. Ξεκίνησε την υδατοσφαίριση σε ηλικία 11 ετών στη Χίο. Το 2004 πήρε μεταγραφή για τη Βουλιαγμένη και έπειτα από έναν χρόνο πήγε στη Γλυφάδα. Εκεί έμεινε έως το 2009, αμέσως μετά βρέθηκε στον Εθνικό και από τον Σεπτέμβριο του 2010 προστατεύει τα δίχτυα των «ερυθρολεύκων».
 
Η 25χρονη πολίστρια, εκτός από τον αθλητισμό, είναι επίσης λάτρης του κινηματογράφου, το θεάτρου και της ζωγραφικής. Ως χαρακτήρας είναι τσαμπουκαλού: «Είμαι ικανή να τσακωθώ στο δρόμο άσχημα. Ακόμα και με άντρα δε φοβάμαι να τα βάλω, κι ας φάω ξύλο… Στην περίπτωση μου, οι άντρες με ταλαιπωρούν και με ενοχλούν αποδεδειγμένα όλα αυτά τα χρόνια», ενώ η άποψή της για το γάμο είναι… ανατρεπτική: «Αν δεν βρω τον κατάλληλο και θέλω σώνει και ντε ένα παιδί στα 35, θα το κάνω με τον καλύτερο μου φίλο. Δεν μπορώ τον άντρα-βεντούζα. Αυτόν που κολλάει σε μία γυναίκα, δεν έχει προσωπικότητα και σε κυνηγάει από πίσω σαν σκυλάκι. Είναι πολύ λυπηρή μία τέτοια εικόνα»
 
Απολαύστε φωτογραφίες και βίντεο της πολίστριας – χορεύτριας:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags