Facebook Pixel Το εκρηκτικό αμόρε του Φρανσίσκο Ζουέλα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-06 12:22:00

Το εκρηκτικό αμόρε του Φρανσίσκο Ζουέλα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Το εκρηκτικό αμόρε του Φρανσίσκο Ζουέλα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ο Φρανσίσκο Ζουέλα να μην έχει καταφέρει ακόμα να εντυπωσιάσει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά τουλάχιστον το κάνει η σύντροφός του, Γωγώ Αποστολέλη, η οποία προκαλεί πανικό σε κάθε πέρασμά της από την Τούμπα.

Ο έρωτας της Γωγώς με τον Φρανσίσκο κρατάει από την εποχή που ο Αγκολέζος αμυντικός αγωνιζόταν στην Ξάνθη και το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη μόνο εμπόδιο δεν θα μπορούσε να σταθεί για το ζευγάρι. Έζησαν χώρια για έναν χρόνο μετά τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στη ρωσική Κουμπάν αλλά και μετά, όταν πήγε στην Αλάνια Βλαντικαφκάζ.

Η Γωγώ γεννήθηκε στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από την Μυτιλήνη. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να ασχοληθεί προς το παρόν με αυτό τον κλάδο.

Η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ ξεκίνησε με τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 για την ανάδειξη των Σταρ και Μις Ελλάς, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιον τίτλο. Επίσης, είχε δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Tourism Queen International» που έγινε στην Κίνα, παίρνοντας δύο τίτλους: Μις Προσωπικότητα και Αναπληρωματική Μις Φωτογένεια…

Αν και 22 ετών και έχοντας μπροστά της ένα λαμπρό μέλλον, αποφάσισε να σταματήσει το μόντελινγκ για να περνάει περισσότερο χρόνο με τον Φρανσίσκο. "Οι πιο επιθυμητές γυναίκες είναι τα μοντέλα και οι πιο επιθυμητοί άντρες οι αθλητές. Φυσικό δεν είναι να τα φτιάχνουν μεταξύ τους;", έχει δηλώσει για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ…

Στόχος της εντυπωσιακής μελαχρινής είναι η καθιέρωσή της στην τηλεόραση. Επιθυμεί να να κάνει καριέρα στα ΜΜΕ και της αρέσουν οι εκπομπές τύπου lifestyle, ενώ έχει δηλώσει πως θα ήθελε να δουλέψει και σε περιοδικό μόδας. Επίσης, δηλώνει και καλή μαγείρισσα, με σπεσιαλιτέ το κοκκινιστό κοτόπουλο… Τυχερός ο Ζουέλα!

Η φωτογράφιση στο ΜΑΧΙΜ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags