14/05/11 - 12:35

Αthens Erotic Dream 2011

Η μοναδική έκθεση στην Ελλάδα με θέμα τον έρωτα και τo sex που ενθουσιάζει κάθε χρόνο τους πάνω από 60.000 επισκέπτες της, έρχεται στον εκθεσιακό χώρο του ΕΚΕΠ (12ο χλμ Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας στην γέφυρα Mεταμόρφωσης) από 20-22 Μαΐου 2011.

Αthens Erotic Dream 2011
27.952views 0shares

Στόχος της έκθεσης δεν είναι άλλος από τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που σέβεται τον επισκέπτη, τον επαγγελματία ή τον ιδιώτη, παρέχοντάς του τη δυνατότητα της περιήγησης, της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, με γνώμονα τον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητα.

Έτσι έχει προσεχθεί ιδιαίτερα η λειτουργικότητα του χώρου, ο οποίος με την άνεσή που παρέχει και τη θεματική κατανομή των περιπτέρων διασφαλίζει την ανεμπόδιστη περιήγηση κάθε επισκέπτη στα περίπτερα των εκθετών.

Θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως η Athens Erotic Dream θα συμβάλλει και θα ενισχύσει την επιχειρηματικότητα των εταιρειών που θα συμμετάσχουν ως εκθέτες, αλλά και των επαγγελματιών που θα την επισκεφθούν και θα διευρύνουν τον κύκλο των εμπορικών επαφών και συνεργασιών τους.

Βασικό τρίπτυχο για την επίτευξη των παραπάνω η ικανοποίηση επισκεπτών κι εκθετών και η διαφύλαξη της αρτιότητας της ίδιας της έκθεσης. Κινούμενη πάνω σε αυτό το πλαίσιο η Athens Erotic Dream 2011 δημιουργεί μια μοναδική πλατφόρμαόπου όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ερωτικών προϊόντων και υπηρεσιών θα έχουν μια κορυφαία ευκαιρία άμεσης επαφής και επικοινωνίας με τους υποψήφιους αλλά και υπάρχοντες πελάτες τους.

Επιπλέον θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους όσους ασχολούνται με την ερωτική βιομηχανία να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Εξάλλου εκ των βασικών στόχων της διοργάνωσης είναι η έκθεση να αποτελέσει ένα μόνιμο και αποτελεσματικό εργαλείο προβολής των εταιριών που συμμετέχουν. Επιπλέον είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι οι επιχειρήσεις θα απευθυνθούν σ’ ένα καταναλωτικό κοινό νέο, δυναμικό που ενδιαφέρεται για ότι αφορά τον έρωτα και το sex και το αποδεικνύει τόσο με τις αγορές εντός της έκθεσης όσο και μετά από αυτήν.

Κι αν αναρωτιέστε τι ακριβώς θα βρείτε, πάρτε μια βαθιά ανάσα:

Ερωτικά αξεσουάρ & Βοηθήματα | Προφυλακτικά | DVD | Εσώρουχα | ξενοδοχεία | SexShops | Ένδυση – Υπόδηση | Κρεβάτια – Στρώματα | SPA – StripShoeClubs | Προιόντα περιποίησης | Περιοδικά – Sites - Τηλεοπτικά κανάλια - Εταιρείες παροχής υπηρεσιών | HotLines | Ποτά – Tattoo | SexArt | Κεριά αρωματικά – Δώρα | ινστιτούτο αισθητικής | Φαρμακευτικές εταιρείες.

Στην Athens Erotic Dream 2011 θα είναι όλοι εκεί! Οι επαγγελματίες- επισκέπτες, οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου των σχετικών κλάδων, οι επισκέπτες - καταναλωτές που δεν κρύβουν ότι ο έρωτας και το σεξ αποτελούν ένα από τα πιο θεμελιώδη συστατικά της διαπροσωπικής ανθρώπινης επαφής.

Όσον αφορά στην ψυχαγωγία των επισκεπτώνέχουν προγραμματιστεί μοναδικά shows και προγραμματίζονται κι άλλα, τα όποια θα κάνουν την Athens Εrotic Dream 2011 το πιο hot εκθεσιακό event που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, σε άκρως αισθησιακά shows, πολλά αστέρια της Pornβιομηχανίας όπως MyaDiamond, AdriannaRusso, JenaJane, MarcelloBravo, ThomasHally, Scarface, Ηλέκτρα Γαλανού κ.α, με χιλιάδες ταινίες στο ενεργητικό τους και σε συνεργασία με μερικές από τις καλύτερες εταιρίες παραγωγής αισθησιακών ταινιών όπως 21 Sextury Video, Hustler, Private, Evil Angel, Jules Jordan Video κ.α. Να τονίσουμε εδώ πως θα υπάρχει η δυνατότητα φωτογράφησης με τους/ τις Pornstars.

Θα υπάρχει special χώρος με BDS Mact festival, ενώ τα πιο γνωστά ευρωπαϊκά ντουέτα με ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους έρχονται να χαρίσουν ένα προκλητικό κι αισθησιακό αλλά και hardcore θέαμα γεμάτο πάθος κι υψηλές θερμοκρασίες μπροστά στα μάτια του κοινού. Επίσης, θα παρελάσουν Διάσημες Ελληνίδες της ερωτικής βιομηχανίας που θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης και αισθησιασμού. Τέλος, το Σάββατο 21/5/2011 θα πραγματοποιηθεί V.I.P. Partyυπό τους ήχους διάσημων DJsαπό τις 01:00 μέχρι πρωίας.

Πηγή: gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ