Facebook Pixel Η Τζέμα παίζει συνέχεια ...μπάλα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-05-19 22:26:00

Η Τζέμα παίζει συνέχεια ...μπάλα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Τζέμα παίζει συνέχεια ...μπάλα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

O sportdog σας παρουσιάζει την Τζέμα Άτκινσον, ηθοποιό, τηλεπαρουσιάστρια και φωτομοντέλο με ...έφεση στους ποδοσφαιριστές.

Η Τζέμα Λουίζ Άτκινσον, όπως είναι το πλήρες όνομά της, είναι 26 ετών, γεννημένη στις 15 Νοεμβρίου του 1984 στο Μπέρι του Μάντσεστερ.

Στο χώρο του ποδοσφαίρου έγινε γνωστή κυρίως ως "πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο", ωστόσο ο νυν άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και πρώην της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής με τον οποίο είχε σχέση.

Στη Γιουνάιτεντ πρόλαβε να ...αγαπηθεί και με τον Άλαν Σμιθ (που πλέον αγωνίζεται στη Νιούκαστλ), ενώ εντός του βεληνεκούς της βρέθηκαν τόσο ο Ντάρεν Μπεντ της Άστον Βίλα όσο και ο Μάρκους Μπεντ της Μπέρμιγχαμ!

Τι λέει η ίδια για τη ροπή της προς τους ποδοσφαιριστές και τις φήμες που αναφέρουν πως δεν την ενδιαφέρουν τόσο οι ίδιοι όσο τα παχιά τους πορτοφόλια; "Δεν έχει σχέση με τα χρήματα ούτε μού αρέσει υπερβολικά όταν ένας άντρα παίζει μπάλα. Ωστόσο, η σωματική διάπλαση του άντρα παίζει σημαντικό ρόλο για μένα και συνήθως οι ποδοσφαιριστές έχουν ένα τέλειο σώμα"!

Η Τζέμα οφείλει πολλά φυσικά στο κορμί της (με ύψος 1,75μ. και αναλογίες 93-62-93), το οποίο τής άνοιξε πολλές πόρτες στο χώρο του θεάματος και του μόντελινγκ, καθώς αποτελεί αγαπημένο μοντέλο εσωρούχων πολλών εταιριών με διαφημίσεις που ...κόβουν την ανάσα.

Εννοείται πως πολύς λόγος έχει γίνει για την αυθεντικότητα του στήθους της, το οποίο "ήταν αυθεντικό πριν αναγκαστώ να χάσω πολύ βάρος εξαιτίας μιας εξαντλητικής δίαιτας στην οποία υποβλήθηκα", όπως δηλώνει η ίδια. Τι έγινε μετά; "Μειώθηκε ο όγκος του στήθους μου και αναγκάστηκα να το επαναφέρω στην πρότερη κατάστασή του". Ο τρόπος... προφανής!

Φυσικά οι αισθησιακές πόζες της προκαλούν ακόμα και τους ίδιους τους φωτογράφους μόδας, με έναν εξ αυτών να δηλώνει μετά από μια φωτογράφηση για καμπάνια εταιρίας μαγιό: "Πόζαρε με έξι διαφορετικά μαγιό και κάθε της εμφάνιση ήταν πιο σέξι από την προηγούμενη. Ευτυχώς ήμασταν σε παραλία και φύσαγε αεράκι..."!

Ταραχή προκάλεσε η πρώτη φωτογράφησή της για το περιοδικό "Nuts", ωστόσο ο μεγαλύτερος σάλος γύρω από το όνομά της, μεγαλύτερος ακόμα κι από την περίοδο της σχέσης της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, προκλήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας "Boogie Woogie", στην οποία η Τζέμα εμφανίστηκε δίπλα σε ονόματα όπως η Γκίλιαν Άντερσον, Αμάντε Σέιφριντ και Χέδερ Γκράχαμ.

Σε μια σκηνή της ταινίας η Τζέμα εμφανίζεται να κάνει λεσβιακό σεξ με την Τζέιμι Ουίνστον, με αποτέλεσμα να πυροδοτήσει έντονη φημολογία περί των σεξουαλικών της προτιμήσεων στα βρετανικά ταμπλόιντ!

Τη φημολογία φούντωσε και η ίδια η Ουίνστον, δηλώνοντας στο περιοδικό Zoo: "Η Τζέμα είναι μία από τις κατακτήσεις μου. Προτιμώ να γυρίζω σκηνές σεξ με γυναίκες, γιατί με χαλαρώνουν και με διασκεδάζουν περισσότερο".

Επειδή πολλές φορές έχει αναφερθεί πως είναι κόρη του περίφημου Μίστερ Μπιν, Ρόουαν Άτκινσον, η ίδια η Τζέμα ξεκαθαρίζει: "Μού αρέσει πολύ, αλλά δεν είναι μπαμπάς μου. Νομίζω πως την κόρη του τη λένε Λίλι Γκρέις"!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags