Facebook Pixel Απέρριψε τον ΠΑΟΚ και... πωρώθηκε με τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-05-25 00:17:00

Απέρριψε τον ΠΑΟΚ και... πωρώθηκε με τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Απέρριψε τον ΠΑΟΚ και... πωρώθηκε με τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ειρήνη Παπαδόπουλου είναι μία πανέμορφη, ταλαντούχα και ανερχόμενη τραγουδίστρια. Έχει όμως… προηγούμενα και με τον αθλητισμό, ενώ έχει δηλώσει πωρωμένη με τον Ολυμπιακό!
 

Η Ειρήνη είναι 25 ετών και γεννημένη στο Καζακστάν από Έλληνες γονείς. Σε ηλικία τεσσάρων ετών όμως εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Μενίδι. Είναι ένα κορίτσι ήσυχο, αλλά ταυτόχρονα με πολλές ανησυχίες .Σπουδάζει στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου, ενώ λατρεύει την μουσική. Επίσης, έπαιζε χρόνια χάντμπολ, άθλημα στο οποίο έχει διακριθεί κιόλας .

Ας περάσουμε όμως στα… καλλιτεχνικά. Ξεκίνησε σαν τραγουδίστρια πριν πέντε χρόνια στο πλευρό του Γιώργου Δούκα στη Ζάκυνθο για λίγες εμφανίσεις και ύστερα από μία οντισιόν που πήρε μέρος, ξεκίνησε συνεργασία με τον Πάνο Κιάμο. Στην συνέχεια δήλωσε συμμετοχή σε διάφορα talentshow, χωρίς όμως ανταπόκριση, μέχρι που κατάφερε να μπει στο «X– Factor» και από εκεί μέσω της φωνής της, της σέξι εμφάνισής της, αλλά και τις κόντρες της με τους κριτές του ριάλιτι, να γίνει ευρέως γνωστή. Στην συνέχεια τραγούδησε στο πλευρό πολλών γνωστών, Ελλήνων, τραγουδιστών, έκανε πολλές… καυτές εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά και κλαμπ, ενώ όπως είναι λογικό, έχει κάνει και κάποιες φωτογραφήσεις για περιοδικά, όχι όμως τόσο προκλητικές όσο θα περιμέναμε και θα θέλαμε…

Η Ειρήνη πάντως ασχολείται και με το ποδόσφαιρο και δηλώνει μάλιστα και οπαδός του… κόκκινου χρώματος. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην «Εξέδρα» είχε πει σχετικά: «Είμαι Ολυμπιακός. Από μικρή αυτό με έμαθαν να λέω. Βέβαια, επειδή στην Κατερινή έχω πολλούς συγγενείς, όταν πήγαινα δεν με άφηναν να λέω ότι είμαι Ολυμπιακός, αλλά ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ φαν όμως του Ολυμπιακού. Παρακολουθώ αγώνες και πωρώνομαι. Μόνο αν με πάει κάποιος θα βρεθώ στο γήπεδο».
 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags