Facebook Pixel Σάλος στην Αγγλία με Γκιγκς! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-05-24 17:00:00

Σάλος στην Αγγλία με Γκιγκς! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος στην Αγγλία με Γκιγκς! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ουαλός άσος εμπλέκεται σε ερωτικό σκάνδαλο, ενώ δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση της Μάντσεστερ, πέντε μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με όσα λέγονται στην Αγγλία, ο 37χρονος παίκτης είχε συνάψει παράνομη σχέση με την Ίμοτζεν Τόμας, "καυτό" μοντέλο και συμπατριώτισσα του Γκιγκς, ωστόσο ο άσος των "κόκκινων διαβόλων" έκανε ό,τι περνούμε από το χέρι του για μην πάρει το σκάνδαλο δημοσιότητα.

Ο Γκιγκς παρουσιάζεται να έχει ξοδέψει 150.000 λίρες σε δικηγόρους για να μείνει μυστική η σχέση του με την εντυπωσιακή Τόμας, αλλά όπως φαίνεται δεν τα κατάφερε. Την αποκάλυψη έκανε, μάλιστα, ο βουλευτής Τζον Χέμινγκ στο Κοινοβούλιο!

Εξάλλου, ο Γκιγκς απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρόλο που δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού! Κι όλα αυτά λίγες μόνο μέρες πριν το μεγάλο τελικό του Σαββάτου κόντρα στην "Μπάρτσα" για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ίμοτζεν Τόμας έχει συνάψει σχέσεις με πολλούς γνωστούς ποδοσφαιριστές. Πρόσφατα ενεπλάκη σε σκάνδαλο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ πιο παλιά είχε μπλέξει και με τον Νέρι Καστίγιο. Ο "σκύλος" σας είχε παρουσιάσει το εντυπωσιακό μοντέλο σε θέμα με φωτογραφίες και βίντεο.

Πάρτε μια γεύση από το τι εστί Ίμοτζεν Τόμας…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags