Facebook Pixel Η απάντηση στο κουίζ! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-05-25 19:39:00

Η απάντηση στο κουίζ! (ΦΩΤΟ)

Η απάντηση στο κουίζ! (ΦΩΤΟ)

Αυτή τη φορά το κουίζ, ήταν λίγο πιο "δύσκολο", αλλά αρκετοί από εσάς είχατε τη σωστή απάντηση!

Η κυρία της φωτογραφίας δεν είναι άλλη από τη Συλβί Φαν ντερ Φαάρτ!

Η όμορφη Σιλβί Φρανσουάζ είναι 33 ετών, γεννημένη στις 13 Απριλίου του 1978 και είναι παντρεμένη με τον Ράφαελ από τις 10 Ιουνίου του 2005. Στις 28 Μαΐου του 2006 το ζευγάρι αποκτά το πρώτο του παιδί, τον Νταμιάν Ράφαελ, ενώ από το καλοκαίρι του 2009 αρχίζει μια μεγάλη περιπέτεια υγείας για τη Σιλβί.

Στις 16 Ιουνίου του 2009 η όμορφη Ολλανδέζα ανακοινώνει ότι έχει προσβληθεί από καρκίνο του στήθους, ότι έχει ήδη οδηγηθεί στο χειρουργείο (τον Μάιο του 2009) και πως ακολουθεί χημειοθεραπείες.

Έξι μήνες αργότερα, φέρεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και δεν διστάζει να προχωρήσει σε μια αισθησιακή φωτογράφηση για το γνωστό περιοδικό FHM, φορώντας περούκα! "Θέλω να δείξω πως δεν χρειάζεται να κρύβεσαι όταν έχεις καρκίνο του μαστού. Πρέπει να ζήσεις την ζωή σου", ήταν το μήνυμα που έστειλε αναφερόμενη στην περιπέτεια που ζούσε.

Ακολουθεί η επιστροφή της στην τηλεόραση, καθώς συμμετέχει στη γερμανική έκδοση του γνωστού σόου "Dancing with the Stars" και εντυπωσιάζει, τόσο με τις επιδόσεις της στον χορό όσο και με τη φρεσκάδα της, παρουσιάζοντας ένα νέο look με κοντό μαλλί για προφανείς λόγους.

Πριν την περιπέτεια της υγείας της αποτελούσε μια ιδιαίτερα πληθωρική παρουσία, τόσο για την ολλανδική όσο και για τη γερμανική τηλεόραση, καθώς πέρα από την παρουσία της σε επιδείξεις μόδας, είχε προλάβει να εργαστεί για τα κανάλια Fox Kids, MTV και TMF. Μάλιστα, όταν έφυγε από τη Γερμανία μετά τη μεταγραφή του Ράφαελ από το Αμβούργο στη Ρεάλ Μαδρίτης, τα γερμανικά κανάλια της έκαναν διαδοχικά αφιερώματα αποχαιρετισμού, τονίζοντας στα ρεπορτάζ τους πως χάνουν μια από τις πιο αγαπημένες τηλεπερσόνες της Γερμανίας!

Νωρίτερα, το 2002 η Σιλβί είχε αναδειχθεί "κορίτσι της χρονιάς" στην Ολλανδία, ενώ το 2003 ακολούθησε ο τίτλος της "πιο σέξι γυναίκας" στην πατρίδα της. Κατά την περίοδο του Μουντιάλ του 2006, στα γήπεδα της Γερμανίας, το γερμανικό "Die Welt" την συμπεριέλαβε στο Top-5 των πιο όμορφων γυναικών της διοργάνωσης!

Επίσης, έχει εργαστεί στο σόου "Γερμανία έχεις ταλέντο" από τις θέσεις των κριτών, ενώ η περσινή της παρουσία στο "Let's Dance" ήταν η 3η συνεχόμενη, αλλά η πρώτη ως χορεύτρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags