Facebook Pixel To παράπονο της Ελεονώρας
Life
| 2011-06-01 10:01:00

To παράπονο της Ελεονώρας

To παράπονο της Ελεονώρας

Τρεις ημέρες μετά την αποχώρησή της από το DWTS και η Ελεονώρα Μελέτη αφήνει να εκφραστούν ελεύθερα πλέον όλες τις οι πικρίες. Στο στόχαστρό της αυτή τη φορά, η Ευγενία Μανωλίδου.
 

Μιλώντας χθες το πρωί στην εκπομπή της, η Ελεονώρα είπε: «Το έχω παράπονο και το είπα και στην ίδια την Ευγενία, επειδή μιλήσαμε. Εγώ έχω εκτεθεί αλλεπάλληλες φορές για εκείνη κι έχω μιλήσει για την ίδια και σε συνέντευξή μου» είπε η 32χρονη παρουσιάστρια.

«Την έχω υποστηρίξει ανοιχτά, λέγοντας πως αν η Ευγενία παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ» θα ήταν υπέρλαμπρη παρουσιάστρια και θα τα πήγαινε καταπληκτικά! Όταν την είδα την Παρασκευή, της είπα το παράπονό μου και μιλήσαμε τετ-α-τετ. Δεν άκουσα μια καλή κουβέντα από την ίδια για μένα, για να με υποστηρίξει, όπως το έχω κάνει εγώ στο παρελθόν. Πολλές φορές την έχω πάρει τηλέφωνο όταν δεν ήταν καλά, για να βγει στην εκπομπή σε περιόδους που είχε δυσκολίες».

Και κατέληξε: «Δεν έχω ακούσει ποτέ ότι χορεύουμε καλά ή ότι πήραμε 4 δεκάρια.. Άσε με εμένα, δεν περιμένω να πάρω αυτό που δικαιούμαι πίσω. Σκασίλα μου! Αλλά τον Ηλία; Περάσατε ένα χρόνο μαζί, ήσαστε μαζί καθημερινά για 8 ώρες επί 3 μήνες! Δεν τον έχει στηρίξει ποτέ!».

Πηγή: golema.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags