Facebook Pixel Κάνει… ζέστη στο Μαϊάμι! Ε Νάρα; (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-06-01 18:35:00

Κάνει… ζέστη στο Μαϊάμι! Ε Νάρα; (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνει… ζέστη στο Μαϊάμι! Ε Νάρα; (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ντιέγκο Φορλάν μαζί με την πανέμορφη σύντροφό του, Ζάιρα Νάρα, βρίσκεται στο Μαϊάμι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μάλιστα, η… θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα μόλις εμφανίστηκε με μαγιό η Νάρα.
 

Για τον άσος της Ατλέτικο Μαδρτίτης ξέρουμε ήδη πάρα πολλά και να σας πούμε την αλήθεια, η ζωή του είναι λίγο… βαρετή. Ας πούμε όμως λίγα πράγματα για την Νάρα, η οποία γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου του 1987.

Κατάγεται από το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και σπουδάζει νομική, ενώ έγινε διάσημη ως το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας των σαμπουάν Pantene.

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη διάσημη της οικογένειας, καθώς η αδερφή της, Γουάντα, είχε σχέση παλιότερα με τον Ντιέγκο Μαραντόνα και είναι σύντροφος του Μάξι Λόπεζ.

Ας επικεντρωθούμε όμως, για την ώρα, στην Ζάιρα Νάρα, η οποία έχει ψηφιστεί επανειλημμένως ως η πιο σέξι μεταξύ των Wags (σύζυγοι και φίλες) των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Η επιλογή πάντως αυτή δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση ατυχής: το μοντέλο από την Αργεντινή μπορεί να υπερηφανεύεται για τις εξαιρετικές της αναλογίες (90-58-90 με ύψος 1.72μ), ενώ στο βιογραφικό της -παρά το νεαρό της ηλικίας της- έχει προλάβει να γράψει συμμετοχές σε τηλεοπτικά σόου, θεατρικές παραστάσεις και διαφημίσεις, την ώρα μάλιστα που σπουδάζει νομική στην πατρίδα της στο Πανεπιστήμιο του Μπελγκράνο.

Θα κλείσουμε όμως με μία… δυσάρεστη είδηση. Η Νάρα, όπως γράψαμε και παραπάνω διατηρεί σχέση με τον Ντιέγκο Φορλάν εδώ και τρία χρόνια, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τον Ιούλιο το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags