Facebook Pixel H Τζουντ Σισέ τα "έχωσε" στην Ιμότζεν Τόμας!
Life
| 2011-06-02 10:44:00

H Τζουντ Σισέ τα "έχωσε" στην Ιμότζεν Τόμας!

H Τζουντ Σισέ τα "έχωσε" στην Ιμότζεν Τόμας!

Χοντρή κόντρα, μέσω Twitter, της Τζουντ Σισέ με την "καυτή" Ιμότζεν Τόμας! Η σύζυγος του Γάλλου άσου του Παναθηναϊκού της είπε να το …βουλώσει επειδή δεν σταματάει να παραχωρεί συνεντεύξεις!

«Δεν έχω την ενέργεια να μπλοκάρω τον καθένα που με μισεί. Κοιτάξτε πρώτα την μίζερη ζωή σας και μετά ελάτε να με κρίνετε. Γαμ...», έγραψε η Ιμότζεν Τόμας για να πάρει …πληρωμένη απάντηση από την Τζουντ Σισέ

«Πως μπορούν ορισμένα κορίτσια να παραπονιούνται για αυτά που ακούγονται και ταυτόχρονα να δίνουν συνέχεια συνεντεύξεις; Αρχίσαν τα... βιολιά. Θα πάρεις περισσότερη δημοσιότητα αν το βουλώσεις και μείνεις αξιοπρεπής. Όλο ακούω στα ραδιόφωνα και ίντερνετ και στις τηλεοράσεις για σκάνδαλα. Ένας Θεός ξέρει πόσα τέτοια γίνονται και πόσες διαφορετικές απόψεις ακούμε. Ποια είναι η γνώμη σας; Θέλετε να μάθετε τη δική μου;

Τέτοιες υποθέσεις συμβαίνουν παντού και σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ. Ωστόσο δεν αισθάνομαι θλίψη για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ειδικά αν γνωρίζουν πως έχει η κατάσταση από την αρχή. Πως μπορείς να λες ότι δεν ήταν απλά σεξ από τη στιγμή που βλέπεις κάποιον μία φορά την εβδομάδα για δυο ώρες σε ένα ξενοδοχείο; Εγώ καταλαβαίνω μόνο τις απατημένες συζύγους και τα αθώα παιδιά τους».

Για όσους δεν θυμούνται τι εστί Ιμότζεν Τόμας σας θυμίζουμε ότι είναι το μοντέλο που πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι είχε παράνομη σχέση με τον Γκιγκς, ενώ έχει συνάψει σχέσεις με μια ...11άδα παίκτες από την Πρέμιερ Λιγκ!

Θυμηθείτε παρακάτω…

Με μια ενδεκάδα της Premier League! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags