Facebook Pixel Χριστίνα με διαφορά στήθους! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-10 16:50:00

Χριστίνα με διαφορά στήθους! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Χριστίνα με διαφορά στήθους! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ταράζει τα νερά και αναστατώνει με τις ολιγόλεπτες εμφανίσεις της στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Ο sportdog σας παρουσιάζει τη σέξι παρτενέρ του Αντώνη Κανάκη...

Το... πουλέν της αγαπημένης εκπομπής είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Αθηνών, του Τμήματος Αισθητικής και Kοσμητολογίας, από όπου αποφοίτησε με πτυχίου αισθητικού, επάγγελμα που εξάσκησε για πέντε χρόνια.

Η Χριστίνα εργάζεται πλέον και ως μοντέλο, έχει κάνει αρκετά εξώφυλλα σε περιοδικά, ενώ συμμετείχε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Καφές με την Ελένη» στον Alpha και στο «Super Deal» του ΑΝΤ1. Επίσης, έπαιξε και στην ταινία "Πάμπτωχοι Α.Ε." (2000) όπου έκανε μια μαθήτρια γυμνασίου.

Μένει μόνιμα στον Πειραιά και γι’ αυτό αναγκάζεται να πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Η ίδια δυσκολεύεται να πάρει την απόφαση να μετακομίσει. «Έχω σκεφτεί να μετακομίσω στη Θεσσαλονίκη, προς αποφυγήν των μετακινήσεων, δύσκολα όμως θα αποχωριζόμουν την οικογένειά μου», έχει πει χαρακτηριστικά.

Δυστυχώς, οι Ράδιο Αρβύλα μας προσφέρουν τα.. κάλλη της Χριστίνας με το σταγονόμετρο, αφού η θεματολογία της εκρηκτικής παρουσιάστριας είναι η παρουσίαση μόνο των βίντεο από το ίντερνετ (ένα την κάθε φορά).

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, περάσαμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι παρακολουθώντας στην τηλεόραση αν τελικά ο Αντώνης Κανάκης τα έχει με την Χριστίνα. Οι δυο τους έχουν δηλώσει πως είναι πολύ καλοί φίλοι… Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η καυτή παρουσιάστρια βρίσκεται σε σχέση, χωρίς όμως να γνωρίζουμε το όνομα του καλού της.

Η 23χρονη μελαχρινή καλλονή έχει δηλώσει πως το πιο σέξι πάνω της είναι το στήθος της (είναι προφανές!) αλλά και το μυαλό της (δεν το βλέπουμε), ενώ για το σεξ έχει πει: «Έχω κάνει σεξ οχτώ φορές σε μία μέρα. Εγώ δεν είχα πρόβλημα και για παραπάνω. Το πρόβλημα το είχε άλλος…».

«Οι άντρες συνήθως κολλάνε και τρέχουν από πίσω μου, κάτι που με ξενερώνει. Θέλω και εγώ το φτύσιμό μου! Θέλω να είναι περιποιητικός απέναντί μου και να μην είναι τσιγκούνης. Αυτό σημαίνει από το να μου μαγειρέψει μέχρι να έρθει και να με τρίβει από τα νύχια ως το κεφάλι», είναι μία άλλη ατάκα της Χριστίνας.

Το καλύτερο όμως, σας το φυλάγαμε για το τέλος! «Έχει τύχει να πάρω τηλέφωνο μέσα στην νύχτα κάποιον που είχαμε σχέση για να κάνουμε σεξ. Πήγα σπίτι του, μετά έφυγα και μου έστειλε sms ότι ‘Κατάλαβα, μόνο για αυτό είμαι ικανός. Δεν μπορώ να σου προσφέρω τίποτα άλλο'»…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags