Facebook Pixel «Σκάουτινγκ» Μπέκαμ σε ταράτσα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-06-13 00:28:00

«Σκάουτινγκ» Μπέκαμ σε ταράτσα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Σκάουτινγκ» Μπέκαμ σε ταράτσα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βλέποντας πως πλέον δεν μπορεί να κάνει στο χορτάρι όλα όσα έκανε στο παρελθόν, αποφάσισε να γίνει σκάουτερ. Όχι ποδοσφαιριστών, αλλά μοντέλων. Δείτε λοιπόν το «λαυράκι» που ανακάλυψε πρόσφατα και μάλιστα τυχαία…

Πρόκειται για την 25χρονη Alice Greczyn, η οποία είχε πάει σε ένα beach party στο Μαλιμπού και με τα προσόντα της… μάγεψε τόσο τον Ντέιβιντ όσο και την Βικτώρια Μπέκαμ. Μόλις την είδαν στην ταράτσα ενός σπιτιού στο Μαϊάμι να κάνει ηλιοθεραπεία… ξετρελάθηκαν.

Η Βικτώρια έψαχνε για αρκετό καιρό το ιδανικό κορίτσι που θα εκπροσωπήσει την κολεξιόν της για το φετινό καλοκαίρι και μόλις είδε την Alice κατάλαβε πως την έχε βρει. Πήγε κοντά της, της μίλησε για την δουλειά και ο Ντέιβιντ την έβγαζε φωτογραφίες.

Μάλιστα η 25χρονη καλλονή, που είχε εμφανιστεί στις ταινίες Road Trip και Dukes of Hazzard, δήλωσε στο περιοδικό Grazia: «Κόλλησα αμέσως με το χαμόγελό της. Δεν την βλέπεις συχνά να χαμογελάει σε φωτογραφίες. Μετά φώναξε τον David και του έλεγε που να στηθεί για να με βγάλει φωτογραφίες. Περιέργως, δεν ήμουν καθόλου αγχωμένη».

Απολαύστε την και παραδεχτείτε πως το ζεύγος Μπέκαμ έχει… μάτι!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags