Facebook Pixel Θαυμάστε την από μακριά, γιατί… βαράει! (ΦΩΤΟ+BINTEO)
Life
| 2011-06-14 00:22:00

Θαυμάστε την από μακριά, γιατί… βαράει! (ΦΩΤΟ+BINTEO)

Θαυμάστε την από μακριά, γιατί… βαράει! (ΦΩΤΟ+BINTEO)

Η Κάντις Μισελ ήταν μία από τις πιο γνωστές και πιο επιτυχημένες αθλήτριες του γυναικείου wrestling, ωστόσο πάντα της άρεσαν και οι σέξι φωτογραφήσεις… 

Από το 1994 κιόλας, σε ηλικία 16 ετών πήρε για πρώτη φορά μέρος σε διαγωνισμό μόντελινγκ στο Γουισκόνσιν του Μιλγουόκι, περιοχή όπου μεγάλωσε, ενώ στα 19 της μετακόμισε στην Καλιφόρνια με ένα και μόνο όνειρο: να γίνει επαγγελματίας μοντέλο και ηθοποιός. Στα επόμενα δέκα χρόνια πετυχαίνει πολλούς από τους στόχους της, καθώς παίρνει μικρούς ρόλους στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα φωτογραφίζεται σε πάρα πολλά ανδρικά περιοδικά.  

Ο Ιούλιος του 2004 την βρίσκει να συμμετέχει σε επιδείξεις μόδας, ταυτόχρονα όμως έχει αποφασίσει να διεισδύσει στον χώρο του WWE, όπου τα καταφέρνει και αρχίζει σταδιακά να "χτίζει" όνομα σε χώρο.

Η «καυτή» 32αρα για αρκετά χρόνια έδερνε όλες τις συναθλήτριες της και δεν είναι υπερβολή να πούμε, πως καμία δεν ξέφυγε από τα χέρια της. Μάλιστα, το 2006 ήταν η πρώτη γυναίκα αθλήτρια που κατάφερε να κερδίσει το WWEWomen’sChampionship, σε ματς τύπου Vengeance, όπου το ξύλο έπεφτε… μετά μουσικής.

Από τα ρινγκ αποχώρησε τον Ιούνιο του 2009 και από τότε… αφιερώθηκε στην καριέρα του μοντέλου. Περιστασιακά κάνει και την ηθοποιό στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη και τα πάει πολύ καλά. Με τέτοια προσόντα δεν ας φαίνεται παράλογο…
 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags