11/01/11 - 21:02

Φανατικός γαύρος η Ντούβλη! (ΦΩΤΟ)

Η Ελληνίδα… celebrity mιλάει για σεξ, ψέματα και... αγαπημένους παίκτες, σε μία άκρως απολαυστική συνέντευξη.

Φανατικός γαύρος η Ντούβλη! (ΦΩΤΟ)
39.589views 0shares

Για τη Μαριάννα Ντούβλη, δεν χρειάζεται καν πρόλογος. Η πρώτη φορά που «συναντήθηκα» μαζί της ήταν όταν μας φιλοξενούσε το ίδιο τεύχος του περιοδικού Playboy, το Μάρτιο του 2009. Η Μαριάννα ήταν στο εξώφυλλο και στην αποκαλυπτική φωτογράφηση που συζητήθηκε όσο καμμία άλλη. Σήμερα λιγοτερο από δύο χρόνια μετά, εκείνη είναι όπως απλά δήλωσε: «H διάσημη Ντούβλη». Και είναι αλήθεια.

Λανσάρισες τον εαυτό σου στην ελληνική show biz ώς κάτι καινούριο. Αρχικά μια κυρία της αριστοκρατίας, η οποία τελικά δεν δίστασε να αποκωδικοποιήσει το πάλαι ποτέ concept της ελληνικής πραγματικότητας και να πέσει (ερωτικά) στα χέρια των παιδιών του λαού. Πώς ήταν αυτή η διαδρομή για σένα και πώς νομίζεις ότι την αντιλήφθηκε το κοινό;

Αρχικά να πω ότι στο ξεκίνημά μου δεν λανσάρισα τον εαυτό μου υποδυόμενη κάποιο ρόλο. Η κυρία της αριστοκρατίας-η κοσμική κυρία ήταν η πραγματική μου ζωή από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου, μέχρι την εποχή που με γνώρισαν τα media, περί το 2006, απόρροια της ζωής που μου παρείχε η οικογένειά μου.

Στη συνέχεια, επειδή είμαι πολύ κοινωνικός άνθρωπος και μου αρέσει να είμαι κοντά στον απλό κόσμο, αποφάσισα να βγάλω προς τα έξω ένα πρόσωπο πιο απλό και ανθρώπινο. Ο κόσμος θεωρώ ότι έχει βαρεθεί τους δήθεν και εκτιμά την απλότητα και την ειλικρίνειά μου στη μετάβαση αυτή που προανέφερα.

Εάν μπορούσες να επιλέξεις πλέον τον άντρα της ζωής σου πώς θα ήταν αυτός;

Αν μπορούσα να επιλέξω τον άντρα της ζωής μου, θα ήθελα να είναι αθλητικός, ψηλός, μορφωμένος, έξυπνος και bon viveur!!! Ελπίζω να τον βρω κάποια στιγμή.

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο blog της Έλενας Φάκου, όπου απαντάει τι σημαίνει για εκείνη το σεξ και ποιος θεωρεί ως ομορφότερους ποδοσφαιριστές της Superleague.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ