Facebook Pixel Στηρίζει «Μπάρτσα» η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-06-18 00:35:00

Στηρίζει «Μπάρτσα» η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στηρίζει «Μπάρτσα» η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Οι καλύτεροι πάνε με τους καλύτερους. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Άννα Σιμόν, η οποία αφού ψηφίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου, εξέφρασε τον θαυμασμό της για την Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Πριν από λίγες ημέρες, οι Ισπανοί ψήφισαν για την πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο μέσω του περιοδικού FHMκαι στην πρώτη θέση έβγαλαν την τηλεοπτική παρουσιάστρια Άννα Σιμόν. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Μέγκαν Φοξ και στην τρίτη η τραγουδίστρια Εδούρνε. Ακολουθούσαν οι, Αντριάνα Λίμα, Ιρίνα Σάικ, Πάουλα Πρένδες, Ρομίνα Μπελούσκιο, Τζέσικα Άλμπα, Πιλάρ Ρούμπιο και Κριστίνα Πεντρότσε.

Βέβαια, όπως θα δείτε και παρακάτω, η Άννα είναι αρκετά όμορφη, αλλά μάλλον την Μέγκαν δεν την… πλησιάζει. Ωστόσο, όπως λέει και μία ελληνική παροιμία, «αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει». Έτσι λοιπόν, οι Ισπανοί με 500.000 ψήφους έβγαλαν στην πρώτη θέση την 28χρονη συμπατριώτισσά τους. Μάλιστα, η Σιμόν έχει ρίζες από την Καταλονία και αυτό το έδειξε με τις πρώτες της δηλώσεις σχετικά με τα αθλητικά.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένοι με όλους τους τίτλους που κέρδισε φέτος η Μπαρτσελόνα», ανέφερε η Άννα και έδωσε το στίγμα της.

Απολαύστε την:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags