20/06/11 - 16:12

«Βγήκαν» τα... στρινγκ στο τελωνείο!

Δίμετρη Ρωσίδα καλλονή αγόρασε από κατάστημα της Χερσονήσου string «ντυμένο» με κρύσταλλα swarovski.

«Βγήκαν» τα... στρινγκ στο τελωνείο!
24.149views 0shares

Το σαγόνι ... κάτω έπεσε στον τελωνειακό, στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, που έλαχε να ελέγξει τη δίμετρη, εκπάγλου καλλονής, Ρωσίδα, η οποία πέρασε τις διακοπές της στην Κρήτη.

Την Παρασκευή, φεύγοντας από την Κρήτη κι επιστρέφοντας στην πατρίδα της, η κοπέλα, έφθασε μπροστά στον τελωνειακό, κρατώντας μια απόδειξη στο χέρι, προκειμένου να πάρει πίσω το ΦΠΑ (στο πλαίσιο της διαδικασίας tax free) από αγορά που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες.

Ο τελωνειακός πήρε στα χέρια του την απόδειξη, προκειμένου να ελέγξει την ισχύ της, όμως αυτό που διάβασε τον έκανε ... να νομίζει ότι του κάνουν πλάκα! «Τι λέτε δεσποινίς; 1500 ευρώ για την αγορά... string;», φέρεται να είπε ο τελωνειακός, αμφισβητώντας τον ισχυρισμό της εκθαμβωτικής Ρωσίδας.

Η νεαρή κοπέλα, διαμαρτυρήθηκε, κι έσπευσε να προσκομίσει... τα πειστήρια. Με αστραπιαίες κινήσεις άνοιξε τη βαλίτσα της κι έβγαλε έξω ένα εσώρουχο – κόσμημα: ένα string «ντυμένο» με κρύσταλλα swarovski, το οποίο κόστισε 1500 ευρώ και αγοράστηκε από κατάστημα της περιοχής της Χερσονήσου.

Ο τελωνειακός, άναυδος, όπως και όλοι όσοι έγιναν μάρτυρες της... επίδειξης επέστρεψε στη Ρωσίδα το ποσό που αντιστοιχεί στο φόρο (περίπου 350 ευρώ), η Ρωσίδα έφυγε ευχαριστημένη και ο τελωνειακός έμεινε με... ένα χαμόγελο!

Πηγή: cretalive.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ