Facebook Pixel «Νταμπλ» η Χίος με πόλο έλξης την Άννα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2011-06-28 20:25:00

«Νταμπλ» η Χίος με πόλο έλξης την Άννα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Νταμπλ» η Χίος με πόλο έλξης την Άννα!   (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Διπλή μεταγραφή έκανε η ομάδα πόλο της Χίου. Απέκτησε τον Νίκολα Ράντζεν για την άμυνα και την γυναίκα του, Άννα Κόκιτς για την… επίθεση ή καλύτερα για την πίστα. Απολαύστε την 28χρονη τραγουδίστρια, που είναι έτοιμη για τη νυχτερινή Αθήνα, αφού έχει στο ρεπερτόριο της και ελληνικό τραγούδι!
 

Η ομάδα υδατοσφαίρισης της Χίου ετοιμάζεται να χτυπήσει πρωτάθλημα τη νέα περίοδο και για αυτό «ταρακουνάει» τη μεταγραφική αγορά. Ξεκίνησε με τους Αντώνη Βλοντάκη και ο Θόδωρο Χατζηθεοδώρου και έκανε το «μπαμ» με τον διεθνή Σέρβο αμυντικό και πρωταθλητή Ευρώπης, Νίκολα Ράντζεν.

Η μεταγραφή του Ράντζεν όμως στη Χίο φέρνει στην Ελλάδα και το αστέρι της σερβικής ποπ σκηνής την Άννα Κόκιτς. Ο Σέρβος πολίστας είναι παντρεμένος και έχει και παιδί με την 28χρόνη τραγουδίστρια που έχει πολλές επιτυχίες στην πατρίδα της, ενώ έχει κάνει παράλληλα και κάποιες σέξι φωτογραφήσεις.

Ψάχνοντας όμως για κάποια παραπάνω στοιχεία για την Άννα, ανακαλύψαμε πως μέσα στο ρεπερτόριο της έχει και ένα τραγούδι στα ελληνικά. Ο τίτλος του είναι «Τι θέλεις» και είναι… hitτου περσινού καλοκαιριού. (σ.σ. μπορείτε να το ακούσετε στο τελευταίο βίντεο).  Έτοιμη λοιπόν για να κατακτήσει τις ελληνικές πίστες είναι η Κόκιτς και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της, δεν θα δυσκολευτεί και πολύ να κάνει επιτυχία…

Απολαύστε την…

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags