Facebook Pixel Κοιλιακούς με την Εθνική μας γυμνάστρια! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-13 12:48:00

Κοιλιακούς με την Εθνική μας γυμνάστρια! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Κοιλιακούς με την Εθνική μας γυμνάστρια! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι η Εθνική μας γυμνάστρια! Ο sportdog σας ενημέρωσε πως η σύζυγος του Ίλια Ίβιτς, Ελένη Πετρουλάκη, είναι η personal trainer της κυρίας Τζουντ Σισέ κι είπε με την ευκαιρία να σας θυμίσει τους κοιλιακούς της και άλλα πολλά!

Η Ελένη έχει γεννηθεί στη Σητεία και επιβεβαιώνει πλήρως το γνωμικό ότι η Κρήτη βγάζει τις ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδας! Η πρώτη της διάκριση στον αθλητισμό έγινε το 1985, όταν στέφθηκε Παγκρήτια και Πανελλήνια πρωταθλήτρια στο άλμα εις μήκος και στα 400μ. Το 1989 μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα, καθώς πέρασε στη Γυμναστική Ακαδημία.

Το 1992 έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, μέσω της πρωινής εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά «Πρωινός καφές». Μάλιστα, είναι η πρώτη που εισήγαγε την γυμναστική στην τηλεόραση. Τα επόμενα χρόνια κυκλοφόρησε μία σειρά βιντεοκασετών και DVDs γυμναστικής (τίτλοι: «Υγεία, ομορφιά και στυλ», «Power Yoga»), τα οποία την καθιέρωσαν ως την πιο πετυχημένη γυμνάστρια στην Ελλάδα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει διδαχθεί στη Σερβία θιβετιανές ασκήσεις και Yoga από τον master της Yoga, Ζόραν Βλάοβιτς, ο οποίος μαθήτευσε επί 20 χρόνια στο Θιβέτ, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο New York Power Yoga Institute, όπου και πήρε τα αποκλειστικά δικαιώματα της Power Yoga στην Ελλάδα.

Το 2002 ξεκίνησε η επιχειρηματική της δραστηριότητα με την ίδρυση της εταιρίας ASANA (σημαίνει «στάση της Yoga-άσκηση»), μια αλυσίδα εξειδικευμένων γυμναστηρίων. Ο χώρος διαθέτει personal training, group training και γενικότερα διάφορες μορφές άσκησης αλλά και περιποίησης του σώματος. Η Ελένη δίνει και τα δικαιώματα της Power Yoga σε όσους ακολουθήσουν με επιτυχία την απαιτούμενη εκπαίδευση.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική ζωή, το ειδύλλιό της με τον Ίλια Ίβιτς ξεκίνησε το 1995, όταν ο Σέρβος αγωνιζόταν ακόμη στον Ολυμπιακό. Το ζευγάρι, μετά από μια επεισοδιακή σχέση που έστειλε την Ελένη μέχρι και στο ...νοσοκομείο (μπουνιές είχε παίξει με τον Ίλια!), παντρεύτηκε το 2001. Τρία χρόνια μετά, ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Άννα-Μαρία, το 2007 γεννήθηκαν οι δίδυμες Μίλα και Δωροθέα, ενώ το καλοκαίρι του 2010 προστέθηκε στην οικογένεια η τέταρτη κόρη.

Μέχρι όμως, να γίνει μητέρα, η Ελένη Πετρουλάκη πέρασε έναν Γολγοθά, καθώς έκανε οκτώ προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Τελικά, τα κατάφερε χωρίς τη βοήθεια της επιστήμης, αφού όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξής τη στον «Ελεύθερο Τύπο», ήταν απόλυτα υγιής. «Στα τέλη του 2003 πηγαίνω στον γυναικολόγο που έχω μέχρι και σήμερα. Εκείνος βλέπει όλες τις εξετάσεις, μου εξηγεί ότι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και τσάμπα όλα αυτά τα χρόνια έκανα εξωσωματικές! Το Μάιο του 2004 μένω έγκυος στην Αννα-Μαρία…».

Γυμνάζει την Ελένη Μενεγάκη:

DVD Shape με την Ελένη Πετρουλάκη:

Μας μαθαίνει γυμναστική:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags