06/07/11 - 12:04

Νικολούλη: Θέλω να πεθάνω κατά τη διάρκεια του σεξ!

Αποκαλυπτική ήταν η Αγγελική Νικολούλη απαντώντας στο ερωτηματολόγιο του Προυστ ,δίνοντας έμφαση ότι προτιμά να πεθάνει κάνοντας... σεξ μέχρι τελικής πτώσης!

Νικολούλη: Θέλω να πεθάνω κατά τη διάρκεια του σεξ!
34.468views 0shares

Το πρωί δεν ξυπνάει ποτέ αμέσως, αγαπά πολύ τον ύπνο. Αν όμως τύχει και σηκωθεί "είμαι έτοιμη για όλα…!" Όσο για την απόλυτη ευτυχία για την Αγγελική Νικολούλη, κάτι τέτοιο σημαίνει "να την ζω με δόσεις μιας μια δεν υπάρχει το απόλυτο. Να εισπνέω το οξυγόνο της ζωής, να γελάω, να χαίρομαι, να αγαπάω".

Η σεξουαλική επαφή προτιμά να είναι η "αιτία" του θανάτου της, αφού σε σχετική ερώτηση δε διστάζει να αποκαλύψει πως θα ήθελε να πεθάνει..."κάνοντας έρωτα μέχρι τελικής πτώσεως!"

Η μεγαλύτερη της προσωπική επιτυχία θεωρεί ότι είναι το ότι παρά την όχι και τόσο νεαρή ηλικία της, εκείνη έχει βρει τον τρόπο να παραμένει θηλυκό.

Το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα της είναι "ο αυθορμητισμός και η επιμονή" ενώ το βασικό της ελάττωμα "η τελειομανία". Η ιστορική προσωπικότητα με την οποία ταυτίζεται περισσότερο είναι "ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", ενώ η ταινία που τη σημάδεψε το "Όσα παίρνει ο άνεμος".

Μπορεί να συγχωρέσει την αφηρημάδα και την αφέλεια, ενώ δηλώνει ότι δεν έχει κάτι που να φοβάται πολύ.

Aν συναντούσε το θεό κάποια στιγμή θα του έλεγε.... "καλώς το αγγελάκι μου"!

Πηγή: press-gr blogspot.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ