Facebook Pixel Αφοπλιστικός Τσιγκρίνσκι, δεν καταλαβαίνει τίποτα: "Την Δευτέρα θα είμαι..."!
| 2017-03-02 15:28:00

Αφοπλιστικός Τσιγκρίνσκι, δεν καταλαβαίνει τίποτα: "Την Δευτέρα θα είμαι..."!

Αφοπλιστικός Τσιγκρίνσκι, δεν καταλαβαίνει τίποτα: "Την Δευτέρα θα είμαι..."!

Διαβάσατε δήλωση που έκανε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για τον νέο τραυματισμό του;

Ακόμα δεν έχει λάβει ενημέρωση από τους ιατρούς ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όμως την απάντηση την έχει έτοιμη: «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός και νωρίτερα απ' όσο πιστεύετε»!

Στην ΑΕΚ έχουν μείνει άναυδοι με την καταπληκτική ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ουκρανός, ο οποίος το μεσημέρι μπήκε στο χειρουργείο με κάταγμα κερκίδας. Ακόμα κι αν τον είχε πάρει «από κάτω» δεν θα υπήρχε κανείς να τον κακολογήσει, αφού είναι μακράν ο πιο άτυχος παίκτης της ομάδας. Μόλις την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στη δράση, αντιμετωπίζοντας διαδοχικούς τραυματισμούς που τον είχαν αφήσει εκτός από τις 5 Νοεμβρίου. Τώρα, τον περιμένει νέα απουσία, με αποκατάσταση, φυσικοθεραπείες, ατομικά προγράμματα.

Ο ίδιος όμως δεν... καταλαβαίνει τίποτα. «Θα περάσει κι αυτό, θα γυρίσω πιο δυνατός. Τη δευτέρα εγώ θα είμαι στα Σπάτα!» έλεγε συνεχώς τόσο στον Μπάγεβιτς που τον επισκέφτηκε, όσο και σε κάποιους συμπαίκτες του που βρέθηκαν για θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο και πέρασαν να τον δουν πριν από την εγχείρηση. Η καλή ψυχολογία μετράει πολύ σε τέτοιες περιπτώσεις, όμως ένα κάταγμα δεν πρόκειται να θεραπευτεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής διαδικασίας, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ενημερώσει για τον εκτιμώμενο χρόνο απουσίας του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags